Nem vállal gyereket Oláh Ibolya

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőben már egy ideje megfogalmazódott, hogy nem szeretne gyereket vállalni, de először beszélt arról, mi az oka komoly döntésének. 

„Szerettem volna gyerekeket, de valahogy az élet úgy hozta, hogy ez nem valósul meg. Örökbe fogadni is szerettem volna, de rengeteg olyan dolog volt, amiért ez meghiúsult. Ha lett volna rá lehetőségem, akkor biztos, hogy szültem volna. Szerintem csodálatos dolog lehet anyává válni, mindig is át akartam élni ezt az érzést. De én így döntöttem...” – fogalmazott Jakupcsek Gabriellának az énekesnő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Megszületett Tücsi kislánya: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190316-megszuletett-tucsi-kislanya.htmlMegszületett Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei első gyermeke, a kislány érkezéséről a fiatal modell számolt be a rajongóknak.Család--Idén érkezett volna Andy Vajna és Vajna Tímea gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190313-iden-2019-erkezett-volna-andy-vajna-es-vajna-timea-gyermeke.htmlAndy Vajna budapesti temetése után Tímea visszautazott Los Angelesbe. A kormánybiztost ott is végső nyugalomra helyezték, Timi pedig nyárig kint marad, hogy megszerezze az állampolgárságot. CsaládOrigoÚjra családja nélkül maradt Palik László: most már nem látja őket az Exatlon végéighttp://www.life.hu/csalad/20190305-ujra-csaladja-nelkul-maradt-palik-laszlo-most-mar-nem-latja-oket-az-exatlon-vegeig.htmlHat nap után újra egyedül, a családja nélkül maradt Palik László, most már nem is látja a szeretteit az Exatlon Hungary végéig. Azt vallja, ez a pár nap segített neki abban, hogy kibírja a további forgatásokat, szerettei jelenlététől feltöltődött. CsaládOrigoMásodik babát terveznek Caramelékhttp://www.life.hu/csalad/20190209-masodik-babat-terveznek-caramelek-szofinak-kistestvere-lesz.htmlNehéz időszakon vannak túl a kislányuk betegsége miatt, de második gyermekük érkezését tervezgeti Caramel és felesége, Szilvi. CsaládOrigoMegszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190120-megszuletett-kiss-ramona-elso-gyermeke.html„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!" – mondta Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott játékosa a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek a Magyarország–Tunézia vb-meccs után. CsaládOrigoTóth Vera készen áll az anyaszereprehttp://www.life.hu/csalad/20190126-toth-vera-enekesno-keszen-all-az-anyaszerepre.htmlAhogy megírtuk, úgy tűnik, a kitartás elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe: rátalált a szerelem. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.