fashion week édesanya Sharon Stone család szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ rajong a 61 éves Sharon Stone színésznőért, aki most megmutatta, hogy nemcsak ő, hanem az édesanyja is gyönyörű.

A kilencvenes évek szexszimbóluma, Sharon Stone még ma is elképesztően néz ki, pedig már 61 éves. Most pedig azt is láthatjuk, hogy kitől örökölte az elképesztő géneket.

A színésznő ugyanis megmutatta Instagram-oldalán a 86 éves édesanyját, akiről úgy tudni, takarítónőként dolgozott. Mindenesetre azt biztosra mondhatjuk, Stone édesanyja, Dorothy még 86 évesen is gyönyörű.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My 86 year old Mom: Dorothy - (Hair and Make-Up: @caseykimbrows)

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Julia Roberts nem engedi a gyerekeinek, hogy használják a Facebookothttp://www.life.hu/csalad/20190326-julia-roberts-nem-engedi-gyermekeinek-hogy-hasznaljak-a-facebookot.htmlMeglepő dolgot árult el Julia Roberts egy interjúban: nem engedi gyermekeinek, hogy a Facebookot használják. Család--Csipkeruhában mutatta meg babapocakját Cserháti Tamara – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190325-csipkeruhaban-mutatta-meg-babapocakjat-cserhati-tamara.htmlGyönyörű csipkeruhában pózol a második gyermekével várandós Cserháti Tamara. CsaládOrigoKulcsár Edina kisfia, Medox mérföldkőhöz érkezetthttp://www.life.hu/csalad/20190325-kulcsar-edina-kisfia-medox-merfoldkohoz-erkezett.htmlSzeptemberben született meg Kulcsár Edina és Csuti első közös gyermeke, Medox. A kicsi most mérföldkőhöz érkezett a fejlődésben, melyet édesanyja meg is osztott közösségi oldalán. CsaládOrigoÖt gyermek után szerette meg a testét az édesanya minden szépséghibájával együtthttp://www.life.hu/csalad/20190325-ot-gyermek-utan-szerette-meg-testet-az-edesanya-minden-szepseghibajaval-egyutt.htmlNagyobb mellekkel, lógó bőrrel szerette meg a testét a 32 éves Brenda Rivers Stearns. Az 5 gyermekes édesanya nem törődik a fanyalgókkal, közösségi oldalán mutatja meg testét, hogy más nőket motiváljon saját testük elfogadására. Család--Zalatnay Sarolta nagyon szeretne már nagymama lennihttp://www.life.hu/csalad/20190325-zalatnay-sarolta-nagyon-szeretne-mar-nagymama-lenni.htmlZalatnay Sarolta elárulta, azt sem bánná, ha lánya spermabankhoz fordulna segítségért, mert annyira szeretne már unokát. Család--Apró trükkel leplezte várandósságát a 12. hétig Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20190325-apro-trukkel-leplezte-varandossagat-a-12-hetig-tucsi.htmlTücsi, azaz Aryee Claudia Dedei a 12. hétig titkolta várandósságát. Közösségi oldalán most elárulta, mi volt az apró trükk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.