Miranda Kerr a harmadik gyermekével várandós

Forrás: jul/X17online.com/X17online.com/Jul/X17online.Com -
Evan Spiegel Miranda Kerr várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál szupermodell, Miranda Kerr bejelentette, hogy harmadik gyermekével várandós.

Hatalmas hírt jelentett be a kétgyermekes Miranda Kerr: ismét várandós. A szupermodellnek két fia van: Hart és Flynn. Flynn az előző házasságából született, Orlando Bloom az édesapja, Hart pedig már a szupermodell jelenlegi férjétől, a Snapchat vezérétől.

Miranda Kerr és férje, Evan Spiegel Forrás: jul/X17online.com/X17online.com/Jul/X17online.Com

Miranda most a harmadik gyermekével várandós, ezt egy közleményben jelentette be. „Miranda, Evan, Flynn és Hart alig várják, hogy üdvözölhessék családjuk legújabb tagját” – szólt a nyilatkozat.

Megjósolta Diana asztrológusa, milyen lesz Harry herceg és Meghan Markle gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190329-megjosolta-diana-asztrologusa-milyen-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermeke.htmlMeghan Markle és Harry herceg a feltételezések szerint a következő hónap végére várják gyermeküket, Diana asztrológusa pedig kiolvasta a csillagokból, milyen is lesz a következő királyi csemete. Család--Rajzfilmszereplőkkel veszi rá egy anya a gyermekét, hogy egészséges ételeket egyenhttp://www.life.hu/csalad/20190329-rajzfilm-szereplokkel-veszi-ra-az-anya-gyermeket-hogy-egeszseges-eteleket-egyen.htmlMinden anya igyekszik a gyermeke elé egészséges ételeket tenni, amiket a kisebbek legtöbbször azzal a lendülettel el is tolnak maguk elől. Mit tehetsz ilyenkor? Kövesd például Laleh Mohmedi stratégiáját, persze csak ha van elég időd és kézügyességed. CsaládOrigo5 tulajdonság, amelyek nélkül nem nevezheted magad felnőttnekhttp://www.life.hu/csalad/20190327-5-tulajdonsag-ami-nelkul-nem-lehetsz-felnott.html„Azzal, hogy elmúltál 18, még nem lettél felnőtt." Ezt mind hallottuk már, de gondolnád, hogy az emberek többsége harmincon túl sem tekinthető teljes értékű felnőttnek? Bizony számtalan gyermeki vonással rendelkező, az önálló életvitelre képtelen, munkájában és magánéletében szétszórt, felelősséget nem vállaló ember szaladgál az utcán. CsaládOrigoItt az első közös fotó Tücsi családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20190329-itt-az-elso-kozos-foto-tucsi-csaladjarol.htmlTücsi most először posztolt egy olyan fotót a közösségi oldalára, amelyen a párjával és újszülött gyermekével együtt láthatóak. Család--Szépen gömbölyödik Curtis kedvesének babapocakjahttp://www.life.hu/csalad/20190329-szepen-gombolyodik-curtis-kedvesenek-babapocakja.htmlElső gyermeküket várja Curtis és kedvese, Kriszti. A kismama most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. CsaládOrigoTudástár szülőknek: 1–15 éves kor között ezeket kell megtanítanod a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190326-ezeket-kell-megtanitanod-1-15-eves-kor-kozott-gyerekednek-szulokent.htmlA szülőkre rendkívül nagy teher nehezedik, mivel gyermekük veleszületett temperamentumához igazodva kell tanácsokkal, tudással és felismerésekkel ellátniuk, hogy később megfelelő érzelmi, értelmi és gyakorlati tudással felvértezve nézhessenek szembe a nagyvilággal. Elengedhetetlen azonban, hogy gyermekeikkel szembeni elvárásaikat a csemeték életkorához igazítsák. Ebben segítünk most. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.