A konyhai felújításra egyfajta mumusként tekintünk, és valóban sok munka lehet vele, de hidd el, megéri. Inspirálódj olyan csodás felújításokból, amelyekben ez a gyakran „jó lesz ez még így" érzést keltő pár négyzetméter kitüntetett figyelmet kapott.

Próbálj ne úgy gondolni a konyhára, mint egy szükséges helyiségre, ami minden lakásban és házban jelen van. Változtass rajta annyit és úgy, hogy szívesen tölts akár órákat is benne, miközben ételkülönlegességekkel kísérletezel, süteményt készítesz, házi lekvárt főzöl, vagy épp gyermekedet tanítod főzni. Egy igazán jó konyha az otthon lelke, megérdemli a törődést!

Nem csupán az új, modern bútorok és berendezések emelhetik egy konyha (eszmei) értékét. A munkaterület átszervezése, az elosztás, a színek megváltoztatása, a padló lecserélése mind-mind hozzájárulhatnak egy teljesen új közeg kialakításához, ahol szívesebben töltesz hosszabb időt is.

Ne félj falakat megbontani, engedd be a napfényt, használj tiszta és friss színeket, merj nagyot álmodni, merd elképzeléseidet megvalósítani!

Kattints a képekre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: Young House Love