Az őszi–téli szezonban hihetetlen sodrással jött be a a divatba a leopárd- vagy más néven ocelotminta. A trend továbbra is tartja magát, így ha még nem szereztél be egy ocelotmintás ruhadarabot sem, akkor most eljött az ideje. Mi pedig megmutatjuk, hogyan viseld ezt a vagány mintát a tavaszi–nyári időszakban.

Ha egyelőre csak kísérletezel a leopárdmintával, vagy nem vagy teljesen biztos a stílusodban, akkor ajánljuk a semleges színekkel való párosítást. A barna, a nude, a fekete és a fehér nagyon jól passzolnak az ocelothoz.

Ha szívesen kipróbálnál valami merészebbet, akkor dobd fel színekkel az outfitedet. A mintás holmikhoz kifejezetten izgalmas színeket párosítani. Az ocelothoz különösen jól megy a klasszikus piros, a narancsosabb árnyalat, a királykék, de a zöld egyes árnyalatai is, például a mélyebb olajzöld, esetleg a menta. Ne hagyjuk ki a sárgát sem, ami szintén szóba jöhet a leopárdminta mellé. 

A tavaszi–nyári szezon nagy kedvence lesz a szoknyák mellett az egyberuha. Az elmúlt évek trendjéhez kapcsolódva kiválóan hordható sportcipővel is, így egy igazán kényelmes outfitet kapsz. Természetesen a vékonyabb tavaszi csizmák, de a magas sarkú cipők is párosíthatók hozzá. 

Kattints a képre és inspirálódj!

Forrás: lookbook.nu