5 + 1 természetes hajápoló termék a gyönyörű hajkoronáért

hajápolás haj natúr természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha fontos számodra, hogy ne vegyszerekkel szépülj, ha szeretnél olyan termékeket használni, amelyekért nem végeznek állatkísérleteket, és amelyek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, illetve mesterséges illat- és színező anyagokat, akkor ezekért a natúr hajápolókért odáig leszel. Csillogó és dús hajkorona természetesen!

1. Napvirág – Hajmosó szappan organikus dióolajjal, citrom illóolajjal (120 g) 1290 Ft

Hajmosásra készített kézműves szappan egy magyar manufaktúrától. Dióolaj-tartalma a bőrt üdévé és a hajat erőssé és bársonyossá varázsolja. A dióolaj magas telítetlen zsírsav- és E-vitamin-tartalmának köszönhetően nagyon jó bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, jótékony hatással van a kiszáradt, hámló fejbőrre éppúgy, mint a zsírosra. Helyreállítja a bőr faggyútermelését. Szőlőmagolaj-tartalma a hajat fényessé és lágy tapintásúvá teszi.

Napvirág – Hajmosó szappan organikus dióolajjal, citrom illóolajjal Forrás: Napvirág

2. The Body Shop – Fuji Green Tea radírozó sampon (240 ml) 5490 Ft

A Fuji Green Tea frissítő és tisztító fejbőrradírozó sampon igazán mesés élménnyé teszi a hajmosást. Japán zöldtea-levelekkel, mentollal, etióp mézzel és sókristályokkal tisztítja és radírozza a fejbőrt. Használd minden második vagy harmadik hajmosásnál sampon helyett a makulátlanul tiszta és szép fejbőr és haj érdekében. A nedves hajon éppúgy habzik, mint bármilyen sampon, miközben intenzíven tisztítja és frissíti a fejbőrt és a hajat is. Egészséges fényt ad a hajnak.

The Body Shop – Fuji Green Tea radírozó sampon Forrás: The Body Shop

3. Yamuna – Karibi dinnyefa regeneráló hajvégápoló (100 ml) 1130 Ft

Száraz, töredezett végű a hajad? Az egzotikus, fűszeres karibi dinnyefás hajápoló hatékonyan ápolja az igénybevett, károsodott hajvégeket, akár száraz, akár nedves hajon alkalmazva. Ápolt megjelenést kölcsönöz hajadnak, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná, emellett intenzíven hidratálja a hajszálakat.

Yamuna – Karibi dinnyefa regeneráló hajvégápoló Forrás: Yamuna

4. The Body Shop – Banános hajmaszk (240 ml) 5490 Ft

Egy igazán tápláló banános hajmaszk, ami közösségi kereskedelemből származó ecuadori banánpürével nyújt finom és intenzív ápolást a hajnak. Ez a 100% vegán hajmaszk brazil cupuaçu- és perui brazildióolajat is tartalmaz, és a tövektől a hajvégekig gondoskodik a haj szépségéről. Ragyogóbbnak és kevésbé száraznak tűnik tőle a haj, és heti egyszeri használat mellett hosszan gondoskodik az egészségéről. Intenzíven táplál, puhává és egészségesen fénylővé teszi a hajat.

The Body Shop – Banános hajmaszk Forrás: The Body Shop

5. Lush – Sea Spray hajpermet (100 g) 4790 Ft

Ez a sós hajpermet könnyű tartást és fényt ad, a hajad olyan lesz, mintha a tengerpartról jönnél, narancsvirág-, grépfrút- és rózsafaillatot hagyva magad után. A termék amellett, hogy hidratálja a hajat, az ásványi anyagokban gazdag, finom tengeri só dúsított, vízparti frizura hatását kelti, a lágy víz simító hatásaival ellentétesen hat és puhává varázsolja a fejbőrt is.

Lush – Sea Spray hajpermet Forrás: Lush

+1. Lush – Henna (325 g) 4690 Ft

A Lush hajszínező tömbjei a legjobb minőségű perzsa hennából készülnek, amelyhez tápláló kakaóvajat és mennyei illóolajakat adnak, így a hajad gyönyörű és csodálatosan illatos lesz. A henna úgy vonja be a hajszálakat, mint egy lakk, ami azt jelenti, hogy a saját hajszíned is érvényesül a henna alatt, teljesen egyedi árnyalatot hozva létre. A mesterséges festékek tönkreteszik a hajad, a henna viszont életre csókolja a tincseket.

Lush – Henna Forrás: Lush
  • A négy árnyalat közül a Marron fényes gesztenyeszínt kölcsönöz a hajadnak; az őszi hangulatot egy kis citromlé emeli ki, míg a darált kávé mélységet visz bele.
  • A Noir a bőséges mennyiségű indigó növénynek köszönhetően gazdag fekete árnyalatot hoz létre.
  • A Brun indigót és csipetnyi darált kávét is tartalmaz, így a hajadat sötét csokoládészínűre festi, míg a csalánpor tonizálja és megnyugtatja a fejbőrt.
  • A Rouge vörös hennát tartalmaz. Több mint egy természetes hajfesték; dúsítja és ragyogóvá teszi a hajat.
Még mindig hódítanak a csúnya cipők: chunky sneakerek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190409-meg-mindig-hoditanak-a-csunya-cipok-chunky-sneakerek-tavaszra.html2017-ben készült az első chunky sneaker, ami szépen lassan véget vetett a minimalista cipők korszakának. 2019-ben még mindig él a trend, sőt egyre nagyobb teret hódít magának. A tavaszi–nyári szezonban is az egyik legvagányabb viseletnek számít. TrendOrigoACM Awards: Nicole Kidman és Gwen Stefani keltettek feltűnést a díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20190408-acm-awards-trendjelentes-a-dijatadorol.htmlAz ACM, vagyis az American Country Music Awards a kisebb zenei díjátadók között a legfontosabb eseménynek számít az Egyesült Államokban. A vörös szőnyegen ezúttal nem csak a szakma krémje vonult fel, de olyan világsztárok is, mint Nicole Kidman és Gwen Stefani. Trend--Tavaszi ékszermustra: színek, virágok, raffiákhttp://www.life.hu/trend/20190327-tavaszi-ekszermustra.htmlItt a tavasz, az új szezon, lekerülnek a télikabátok, a vastag pulóverek. Ebben az időszakban mindenkinek jót tesz egy kis változás, egy kis felfrissülés. Ha nagy gardróbrendezésre nincs is szükséged, egy új, minden részletében tavasziasan izzó ékszer feldobhatja a legletisztultabb kapszulagardróbot is. TrendOrigoÍgy hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigo3 szépségtipp tavaszra, amelyektől testileg-lelkileg is felfrissülhetszhttp://www.life.hu/trend/20190327-szepsegtippek-tavaszra.htmlNemcsak a természet újul meg tavasszal, mi magunk is szomjazzuk ilyenkor a változást, a megújulást. Ha te is ezt érzed, akkor itt az ideje egy kis énidőnek és felfrissülésnek. TrendOrigoTavasszal is hódít a leopárdminta – így viseldhttp://www.life.hu/trend/20190408-tavasszal-is-hodit-a-leopard-mint-igy-viseld.htmlAz őszi–téli szezonban hihetetlen sodrással jött be a a divatba a leopárd- vagy más néven ocelotminta. A trend továbbra is tartja magát, így ha még nem szereztél be egy ocelotmintás ruhadarabot sem, akkor most eljött az ideje. Mi pedig megmutatjuk, hogyan viseld ezt a vagány mintát a tavaszi–nyári időszakban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.