A kerek táskák trendje nem számít újdonságnak az idei szezonban, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Nem meglepő, hiszen annyira letisztult, mégis látványos forma, hogy idén már-már az alapdarabok között kell emlegetnünk a kerek táskákat. 

A műbőr és a bőrtáskák mellett a tavaszi–nyári szezonban főleg a természetes anyagok uralkodnak. Már az ékszerek területén is megfigyeltük ezt a vonalat – ott a kagylók, a féldrágakövek, illetve a raffia voltak a központi alapanyagok –, és láthatóan más kiegészítőknél is uralkodik ez a trend. 

A táskáknál is alapanyag lett a raffia, a juta, a bambusz, a szalma, a fa. Ami a fazonokat illeti, találhatsz pakolósabb, strandtáskának is kiválóan hordható darabokat, illetve kisebb méretű, rövidebb tavaszi, nyári csavargásokhoz való táskákat. Egy lenge, természetes anyagból készült ruhának, egy elegánsabb overallnak vagy rompernek is nagyszerű kiegészítői lehetnek ezek a darabok. A bőr-, illetve műbőr táskák a casual, de akár az elegánsabb stílushoz is szuperül illenek. Az üzletek kínálatában leginkább crossbody fazonokat lehet találni, amelyekhez rövidebb, kézi fogót is készítettek, de övtáskába és kerek hátizsákba is belefuthatsz. 

Kattints a képre, és nézd meg a kedvenc kerek fazonú táskáinkat! 

Forrás: Reserved