Kiss Ramóna: "A ragyogásom titka a kisfiam"

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
X-Faktor szülés Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna az X-Faktor fináléja után, decemberben köszönt el a nézőktől, hiszen megszületett a gyermeke. Rami az idei tehetségkutatóban is műsorvezető lesz, a Life.hu-nak pedig azt is elárulta, hogyan telnek a vadonatúj mindennapjai.

Szörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit: nem ért haza édesanyja temetésérehttp://www.life.hu/csalad/20190408-szornyu-fajdalmarol-meselt-bango-margit-nem-ert-haza-edesanyja-temetesere.htmlA nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette. Család--Tóth Veráéknál jöhet a baba: „Nincs is miért várnom a családalapítással” http://www.life.hu/csalad/20190408-toth-veraeknal-johet-a-baba.htmlNéhány hónappal ezelőtt, 3 év szingliség után újra szerelmes lett Tóth Vera. Párja Pauli Zoltán lakásétterem- és panziótulajdonos, akivel olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy a családalapítást is fontolgatják. Család--Újra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoNévtelenül vallottak a párok: ilyen problémákat okoznak az anyagiakhttp://www.life.hu/csalad/20190317-nevtelenul-vallottak-a-parok-ilyen-problemakat-okoznak-az-anyagiak.htmlKutatások szerint a párok legtöbbször a pénzügyeken veszekednek. Vannak, akik ezt az interneten is megosztják. Tényleg egészen képtelen szituációk is előfordulnak. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoGyerekeket mentett meg szerveivel az agyhalott kislány, Ellahttp://www.life.hu/csalad/20190317-gyerekeket-mentett-meg-szerveivel-az-agyhalott-kislany-ella.htmlElla, a tízéves agyhalott kislány szervei öt beteg gyereket mentettek meg a haláltól, így a szülei a gyászban mégis találtak egy kis megnyugvást. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.