Hétfőn este Los Angelesben volt a Bosszúállók: Végjáték világpremierje. A szuperhősfilmek rajongói között messiásként várt film április 24-étől a hazai mozikban is megtekinthető. Pillantsunk azonban most ki a Los Angeles-i vörös szőnyegre, ahol természetesen igazi sztárparádé volt. 

Ahogy azt várni lehetett, a Bosszúállók legtöbb szereplője megjelent a világpremieren Los Angelesben. Legtöbben igazi szuperhőshöz méltó stílusban. Brie Larson, vagyis Marvel Kapitány levendula színű estélyi ruhája például lélegzetelállító volt. Kifejezetten szerettük Scarlett Johansson combvillantós, csillogó ruháját is, nem beszélve arról, hogy Brie Larsonhoz hasonlóan milyen stílusos ékszert választott - végső soron most minden a Végtelen Kövekről szól. Jó választás volt Elizabeth Olsen válltöméses estélyije is, illetve Natalie Portman fekete outfitje.

Gwyneth Paltrow a minimalista stílusra szavazott, és nagyon is jól állt neki - micsoda lábak! Kifejezetten különleges volt Letitia Wright metál nadrágkosztümje, illetve Pom Klementieff arany és fekete kosztümje. Zoe Saldana sem mindennapi outfitet választott, ruhájának szabása és színe is kitűnt a tömegből. Kevésbé szerettük Evangeline Lilly öltözékét, de furcsa összhatást keltett Karen Gillan és Linda Cardellini választása is. 

Kattints a képre, és nézd meg a legemlékezetesebb estélyi ruhákat! 

Forrás: Getty Images

Ami a férfiakat illeti, többen okoztak meglepetést az öltözékükkel. Kezdjük a sort mindjárt Amerika Kapitánnyal, Chris Evans ugyanis kék öltönyéhez zöld inget viselt, ami kissé bántotta a szemünket. Dave Bautista nem gondolta túl, és farmerban érkezett a premierre, míg Robert Downey Jr. csillámos öltönyben és a szokásos cipőben és szemüvegben tette tiszteletét. Sebastian Stan babakék öltönye alá csak egy fehér pólót vett, Chris Hemsworth pedig a már tőle megszokott mintás öltönyben keltett feltűnést. Hagyományosabb, de kifejezetten elegáns volt Jeremy Renner, Bradley Cooper és a Katherine Schwarzeneggerrel kézen fogva érkező Chris Pratt öltözéke. 

Kattints a képre, és nézd meg, milyen öltönyben villogtak a szuperhősök!

Forrás: Getty Images