Az orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos!

Saját bevallása szerint nemcsak stlylisttudását, de pszichológiai ismereteit is beveti Konstantin, amikor a hozzá jelentkező hölgyeket átalakítja. Az orosz stlyist szerint minden nőben benne rejlik a királynő, csak ki kell hozni belőle.

Valóban elképesztő, hogy mit tesz a nőkkel egy kis törődés, egy kis smink, fodrászkodás, és néhány hozzájuk illő ruha. Az átalakulások személyre szabottak, de a végeredmény mindig ugyanaz: egy önbizalommal teli, boldog nő. 

Kattints a képre, és nézd meg a hihetetlen átalakulásokat:

Forrás: Instagram/bogomolov_image_school
Ennyit változtak a menyasszonyok, miután kisminkelték őket: döbbenetes előtte-utána fotók


A smink valódi lényege abban rejlik, hogy ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat. Kiemelhetjük a legszebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Ez rendben is van, mindössze azért vagyunk zavarban, mert nem egyértelmű számunkra, hogy a következő fotók kapcsán is ez jön-e át, vagy itt már olyan mértékű az átalakulás, ami torzítja a valóságot. Nézd meg a képeket!