Meghan és Harry átköltöztek a Kensington-palotából saját szerelmi fészkükbe, Frogmore Cottage-ba, amelyet a saját ízlésük szerint rendeztek be, többek között a feng shui szabályai szerint, amiről Szilvásy Judit feng shui szakértő mesélt a FEM3 Caféban.

Meghan hercegnének és Harry hercegnek nagyon nagy szüksége van a feng shuira, ugyanis Frogmore-ba költöznek, aminek előélete és helyzete aggodalomra adhat okot. A Frogmore lefordítva magyarra "több békát" jelent. A házuk egy mélyedésben álló épület, ahol rengeteg béka volt régen, mocsaras terület volt. A repülők is alacsonyan szállnak felette, légifolyósóban van, ráadásul egy temető is közel van hozzájuk, ami a feng shui szempontjából szintén nem előnyös.

Harry herceg és felesége ezért keresett fel egy nagyon elismert feng shui szakértőt, aki a magyar kollégája szerint négy helyiséggel biztosan kiemelten foglalkozott: az étkezővel, a hálószobával, a nappalival és a gyerekszobával. Ezeknek a feng shuija határozza meg ugyanis, hogy milyen lesz az életük, szerencsések lesznek-e minden területen.