Már kislányként is modell szeretett volna lenni Cheryl Shaw, ám ritka bőrbetegsége miatt lebeszélte magát az álmairól. Rengeteget csúfolták, ám most, 33 évesen létrehozott egy Instagram-oldalt, amely meghozta számára a vágyott sikert.

"101 kiskutyának csúfoltak, a sötét foltjaim miatt úgy néztem ki, mint egy süti vagy egy leopárd" – mesélte a Metrónak Cheryl Shaw 33 éves, kétgyermekes édesanya. Már kislányként is modell szeretett volna lenni, ám Congenital melanocytic nevus nevű ritka bőrbetegsége miatt nem mert erről álmodni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She Remembered Who She Was And The Game Changed... Photo Credit..@jonesjustjones #selflove

Chezza (@____chezza____) által megosztott bejegyzés,

"Ahogy felnőttem, még mindig abnormálisnak éreztem magam, de még mindig modell akartam lenni. Bár tudtam, hogy valószínűtlen" – folytatta a fiatal anyuka, aki létrehozott egy Instagram-oldalt, hogy növelje az önbizalmát. Ekkor figyelt fel rá a Models of Diversity nevű szervezet. Felfedezték a tehetségét, azóta már divatfotózásokra jár, és nagy márkáknak dolgozik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When Women Support Each Other Incredible Things Happen @nunude_official #womenempowerment

Chezza (@____chezza____) által megosztott bejegyzés,

Cheryl azt mondja, most tele van önbizalommal, pedig néhány évvel ezelőtt még gyűlölte magát, reméli, hogy történetével másokat is inspirálhat.