bőrbetegség fashion week édesanya modell életcél Cheryl Shaw önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kislányként is modell szeretett volna lenni Cheryl Shaw, ám ritka bőrbetegsége miatt lebeszélte magát az álmairól. Rengeteget csúfolták, ám most, 33 évesen létrehozott egy Instagram-oldalt, amely meghozta számára a vágyott sikert.

"101 kiskutyának csúfoltak, a sötét foltjaim miatt úgy néztem ki, mint egy süti vagy egy leopárd" – mesélte a Metrónak Cheryl Shaw 33 éves, kétgyermekes édesanya. Már kislányként is modell szeretett volna lenni, ám Congenital melanocytic nevus nevű ritka bőrbetegsége miatt nem mert erről álmodni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

She Remembered Who She Was And The Game Changed... Photo Credit..@jonesjustjones #selflove

Chezza (@____chezza____) által megosztott bejegyzés,

"Ahogy felnőttem, még mindig abnormálisnak éreztem magam, de még mindig modell akartam lenni. Bár tudtam, hogy valószínűtlen" – folytatta a fiatal anyuka, aki létrehozott egy Instagram-oldalt, hogy növelje az önbizalmát. Ekkor figyelt fel rá a Models of Diversity nevű szervezet. Felfedezték a tehetségét, azóta már divatfotózásokra jár, és nagy márkáknak dolgozik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When Women Support Each Other Incredible Things Happen @nunude_official #womenempowerment

Chezza (@____chezza____) által megosztott bejegyzés,

Cheryl azt mondja, most tele van önbizalommal, pedig néhány évvel ezelőtt még gyűlölte magát, reméli, hogy történetével másokat is inspirálhat.

Belestünk a Magyarország Szépe kulisszái mögé – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190428-belestunk-a-magyarorszag-szepe-kulisszai-moge.htmlNemsokára a közmédia csatornáján egy nagyszabású show keretében koronázzák meg Magyarország aktuálisan legszebb lányát, aki majd a Miss Worldön képviselheti az országot. A Life.hu betekintett az idei mezőnybe. TrendOrigoSzőrös hónaljú modellel reklámoz a Nikehttp://www.life.hu/trend/20190428-szoros-honalju-modellel-reklamoz-a-nike.htmlSzámos nő lázad a szőrtelenítés ellen, a világsztároktól kezdve a hétköznapi nőkig. Most a Nike tett közzé egy olyan reklámfotót, amelyen a modellnek szőrös a hónalja. A kommentelőktől kaptak hideget-meleget. Trend--Szinte teljesen kopasz fejbőrből is dús hajkoronát varázsol ez a spray – videóhttp://www.life.hu/trend/20190425-szinte-teljesen-kopasz-fejborbol-is-dus-hajkoronat-varazsol-ez-a-spray-video.htmlSok férfi küzd a kopaszság problémájával, próbálják takargatni, vagy teljesen kopaszra nyiratkoznak. Egy videó most vírusként terjed a neten, mely egy olyan spray-t mutat be, ami dús hajat varázsol a férfiaknak. Trend--Heti trendjelentés: villantós és királynői estélyi ruhák a Time 100 gálánhttp://www.life.hu/trend/20190426-heti-trendjelentes-szerepel-benne-indya-moore-taylor-swift-naomi-campbell.htmlA hét egyik legjobban várt eseménye a Bosszúállók: Végjáték világpremiere volt, de itt nem ért véget a vörös szőnyeges rendezvények sora. A Time 100 gálán emlékezetes estélyi ruhákat láttunk. Mutatjuk is őket! Trend--Daisy Keech modell megvizsgáltatta a fenekét, hogy bizonyítsa, igazihttp://www.life.hu/trend/20190427-daisy-keech-modell-megvizsgaltatta-feneket-hogy-bizonyitsa-igazi.htmlDaisy Keech megelégelte, hogy rosszindulatú emberek azt terjesztik, hogy a feneke nem valódi: orvosi szakvéleményt kért. TrendOrigoHihetetlen átalakulások! Így változtak meg a nők az orosz stylist keze alatthttp://www.life.hu/trend/20190425-konstantin-bogomolov-orosz-stylist-csodaszeppe-alakitja-a-noket.htmlAz orosz stylist, Konstantin Bogomolov bármilyen korú és külsejű nőből kihozza a természetes szépséget. Nem erőltetett módon, nem tíz réteg alapozóval és maszkhatású sminkkel, hanem természetesen, mindenkinek az egyéniségéhez illően hoz létre új, friss külsőt. Bámulatos! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.