Ezek a jelek utalnak arra, ha rossz a melltartó mérete

méret melltartó rossz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony sokan ragaszkodnak egész életük során egyetlen mérethez, pedig a testünk sok változáson megy keresztül az évek alatt, és ezt a melltartónak is követnie kellene. 

A nők 80 százaléka nem megfelelő méretű melltartót visel, ami nem tűnik túlságosan fontos kérdésnek, pedig ha nem komfortos a viselése, az a közérzetre is kihat, nem beszélve arról, hogy a melleknek sem tesz jót a túl szoros fehérnemű.

A nők 80 százaléka rossz melltartót visel Forrás: Shutterstock

Ezek a jelek utalnak arra, hogy rossz a melltartó mérete: amennyiben alul, vagy oldalt kibuggyan a mell, akkor kis kosarat választottunk. Ha a melltartó pántja piros csíkot hagy a vállunkon, akkor nem elég laza. A megfelelő méret kiválasztásához a két ujjunkat be kell dugni a vállunkon a pánt alá: ha befér, akkor tökéletes. A melltartónak ugyanis a pántok nélkül is fent kell maradnia, ha ez nem így van, akkor szintén rossz méretet viselünk.

Természetesen a felül kibuggyanó mell is egyértelmű jele a túl kicsi melltartónak. Ha pedig a melltartó kerülete túl rövid, akkor az a nők hátát, oldalát vágja, ami nem esztétikus és nem is kényelmes.
Ráadásul sokkal gyakrabban kellene cserélni és mosni ezt a fehérneműt: egy évig lehet igazán komfortos egy melltartó viselése, és minden használat után ki kell mosni – írja a Mirror.

Billboard 2019: trendjelentés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190502-billboard-2019-trendjelentes-a-zenei-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Billboard zenei magazin nemcsak slágerlistáiról híres, hanem a díjátadó gálájáról is, amit szerdán este rendeztek Las Vegasban. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a szakma jeles képviselői, de például híres színésznők is megjelentek az eseményen. Trend--A legemlékezetesebb ruhák az elmúlt évek Met-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20190430-a-legemlekezetesebb-ruhak-az-elmult-evek-met-galairol.htmlAz Oscar-gála után a kedvenc vörös szőnyeges eseményünk kétségkívül a Met-gála. A Metropolitan múzeum rendezvényén évről évre új témával állnak elő a rendezők, ami meghatározza az este dress code-ját is. Gyakran már-már jelmezszerű darabokba bújnak a sztárok, hogy a lehető legbravúrosabban kapcsolódjanak az adott kiállítás tematikájához. Ahogy az lenni szokott, idén is május első hétfőjén tartják az eseményt. Erre készülve most összeszedtük az elmúlt évek legemlékezetesebb ruhakölteményeit. TrendOrigoBrianna Lopez modell elárulta, hogyan szabadult meg a pattanásaitól pár hét alatthttp://www.life.hu/trend/20190501-brianna-lopez-modell-elarulta-hogyan-szabadult-meg-pattanasaitol-par-het-alatt.htmlEgy modell elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia néhány hét alatt a kellemetlen pattanásoktól. TrendOrigoKedvenc ruhadarabunk: a hosszított blézerhttp://www.life.hu/trend/20190429-hosszitott-blezer-tobbfunkcios-ruhadarab.htmlA tavaszi szezonban az egyik kedvenc ruhadarabunk a hosszított blézer. Egyrészt mert rendkívül praktikusan hordható, sokféle szettben és stílusban viselhető. Inspirálódj velünk! TrendOrigoTrend: az erkélyen villantanak feneket az influencerekhttp://www.life.hu/trend/20190429-trend-az-erkelyen-villantanak-feneket-az-influencerek.htmlFenékvillantás az erkélyen: ez most a trend az Instagramra posztolt képeknél. TrendOrigoBelestünk a Magyarország Szépe kulisszái mögé – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190428-belestunk-a-magyarorszag-szepe-kulisszai-moge.htmlNemsokára a közmédia csatornáján egy nagyszabású show keretében koronázzák meg Magyarország aktuálisan legszebb lányát, aki majd a Miss Worldön képviselheti az országot. A Life.hu betekintett az idei mezőnybe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.