Harry herceg megszólalt kisfia születése után

herceg Meghan Markle Meghan hercegné szülés gyermek apás szülés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kora reggeli órákban, fél hat előtt 4 perccel született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A kisfiú születése után a büszke édesapa megszólalt a médiának. 

„Nem sok szülésem volt még, vagyis ez volt az első. Csodálatos volt, abszolút hihetetlen, és annyira büszke vagyok a feleségemre. Ahogy minden apa és szülő mondaná: a gyermek elképesztő” – mesélte Harry herceg első gyermeke születése után. A kisfiú május hatodikán, reggel fél 6 előtt 4 perccel jött a világra.

A CNN idézte a Buckingham-palota közleményét, melyből nemcsak az derül ki, hogy anya és baba is jól vannak, és hogy az ifjú herceg 3,2 kilóval született, hanem az is, hogy apás szülés volt. A The Royal Family Twitter-oldalán egyébként lehet követni az eseményeket, ott azt is elmondták, hogy Doria Ragland is a lánya mellett volna, a királyi család tagjaival együtt nagyon örül a kis jövevénynek.

Harry herceg nagyon boldog gyermeke születése után Forrás: AFP/Ian Vogler

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.