Meghan Markle Meghan hercegné szülés család Frogmore Cottage kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Meghan hercegné kívánsága az volt, hogy otthonában hozhassa világra első gyermekét. Úgy tudni, április végén lett volna az időpont, ám a kicsi érkezéséről még mindig nem szólnak a hírek. A jelek szerint mégis kórházban kell szülnie. 

Meghan hercegnének április végén kellett volna világra hoznia első gyermekét – írja a Daily Star. A kicsi érkezéséről azonban még mindig nem szólnak a hírek. A lap úgy tudja, hogy a kiírt időpontban nem indult be a szülés, így romba dőlhetnek a hercegné tervei azzal kapcsolatban, hogy otthonukban szülje meg a kicsit.

Meghan hercegné kórházban hozhatja világra első gyermekét Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A cikk szerint ugyanis ha ez a helyzet, akkor kórházba kell vonulnia Harry herceg feleségének, hogy beindítsák a szülést. A hercegné édesanyja már hetek óta Angliában tartózkodik, hogy mindenben segítse lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.