Hétfőn született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, akinek neve még titok. A hercegi pár azonban most megmutatta a csöppséget. 

Büszkén mosolyog Harry herceg és Meghan hercegné az újszülött gyermekükkel a legújabb fotóikon. Hétfőn kora reggel jött világra ugyanis az ifjú herceg, akinek neve még titok. A királyi szokásoktól eltérően Harry és Meghan nem mutatták meg azonnal a csöppséget.

Most elkészültek az első hivatalos fotók, amelyek a Saint George's Hallban készültek, a windsori kastélyban. 

Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták gyermeküketForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Dominic Lipinski

 

Az ifjú herceg szunyókált a fotózás alattForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Dominic Lipinski

A hercegi párral egy rövid interjút is készítettek a sajtó képviselői. Meghan hercegné azt mondta, hogy az elmúlt napok varázslatosan teltek számukra. "Mellettem van a két legjobb srác a világon, nagyon boldog vagyok" – mondta meghatottan a hercegné. Azt is elárulták, hogy a kis herceg egyelőre nagyon nyugodt baba, rengeteget alszik. 

Az újságírók arról is érdeklődtek, hogy kire hasonlít a gyermek. "Még mindig próbáljuk kitalálni – nevetett Harry herceg. – Azt mondják, hogy a csecsemők két hét alatt is sokat változnak, odafigyelünk erre az elkövetkező hónapban. Mindennap változik, ki tudja" – mosolygott a hercegi pár.