Ilyen lakásban él Rubint Rella és vőlegénye, Soma

Forrás: Rubint Rella/Instagram -
otthon Novothny Soma lakás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella kedvese, Novothny Soma elárulta, milyen az otthonuk Dél-Koreában.

Néhány hete igazolt Dél-Koreába Novothny Soma, aki az ázsiai országba magával vitte menyasszonyát, Rubint Rellát is. A párnak ez idő alatt sikerült berendezkednie új otthonába, és remekül érzik magukat kint. A labdarúgó a Borsnak azt is elárulta, egy nagyon modern lakásban élnek.

Lakáskulcsunk nincs, kóddal nyitjuk és zárjuk az ajtókat. Az egyik falba pedig egy hangszórót szereltek, a recepciós azon keresztül kommunikál a lakókkal. A parkolási rendszer is nagyon fejlett, negyvenemeletes parkolóházak vannak, ahová lift viszi fel az autót" – nyilatkozta a lapnak.

Rubint Rella és Novothny Soma Forrás: Rubint Rella/Instagram
Ábel Anita megmutatta új párját – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-abel-anita-megmutatta-uj-parjat.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva gyászolja a kiskutyáját: így dolgozza fel a veszteségethttp://www.life.hu/sztarok/20190509-csepregi-eva-gyaszolja-kiskutyajat-igy-dolgozza-fel-a-veszteseget.htmlCsepregi Éva a kiskutyáját gyászolja, aki 14 évig volt hű társa. Elárulta, mi segít neki a veszteség feldolgozásában. TV + SztárokOrigoSalma Hayek brutális melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-salma-hayek-brutalis-melleket-villantott.htmlNehéz szóhoz jutni a meglepetéstől, amikor meglátod Salma Hayek fotóját, amelyen egy fehér, mélyen dekoltált ruhában villantja meg hatalmas kebleit. TV + Sztárok--Megrongálták Caramel feleségének autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-megrongaltak-caramel-felesegenek-autojat.htmlIsmeretlenek megrongálták Caramel feleségének, Szilágyi Szilvinek az autóját. TV + SztárokOrigoBritney Spears távoltartási végzést kért a menedzsere ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-britney-spears-tavoltartasi-vegzest-kert-menedzsere-ellen.htmlBritney Spears nem élheti nyugodtan az életét, most a volt menedzsere keseríti meg a mindennapjait. TV + Sztárok--Krausz Gábor Tóth Gabi várandósságáról vallott: próbálkoztak már egy idejehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-krausz-gabor-toth-gabi-varandossagarol-vallott-probalkoztak-mar-egy-ideje.htmlTóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf számára is ez életük legboldogabb időszaka: az orvosok jóslatai ellenére az énekesnő várandós. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.