Harry herceg egy közeli barátjáról kaphatta a nevét a kis Archie

Forrás: MTI/AP/Pool/Steve Parsons -
őrnagy Meghan Markle Meghan hercegné barátság névadás Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan találgatták már, hogy honnan kaphatta a nevét Harry herceg és Meghan hercegné újszülött gyermeke. Most úgy tűnik, hogy megoldódni látszik a rejtély. Egy olyan személy állhat a névválasztás mögött, aki nagyon sokat jelent Harrynek. 

Eddig azt gyanították a királyi család rajongói, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke a hercegné egykori macskájáról, Archie-ról kaphatta a nevét. Ám most úgy tűnik, hogy ez téves információ volt.

A The Sun azt írja, van egy férfi, aki nagyon közel áll Harry herceg szívéhez. A lap szerint Tom Archer-Burton őrnagy intézte el, hogy Harry herceg Afganisztánban és Irakban is harcolhasson.

Harry herceg egy közeli barátjáról nevezhette el a fiát Forrás: MTI/AP/Pool/Steve Parsons

Még ma is nagyon szoros a kötelék a két férfi között, az őrnagy, akit mindenki csak Archie-ként ismer, ott volt a pár esküvőjén, és a hercegnét is közelről ismeri.

Gyógyító történetek – A feldolgozhatatlannak tűnő élethelyzetek leküzdésehttp://www.life.hu/csalad/20190512-gyogyito-tortenetek-a-feldolgozhatatlannak-tuno-elethelyzetek-lekuzdese.htmlAz ember történetekbe van ágyazva. Az életünkben bekövetkező eseményeket folyamatosan értelmezzük, közöttük oksági kapcsolatot keresünk, és azokat időhöz kötjük. Történeteket mesélünk önmagunkról, történeteket hallgatunk meg másokról. Kulturális örökségünk jelentős része szintén különböző történetekben ölt testet, kezdve a mítoszoktól az operákon át egészen a mozifilmekig. Minden, amit önmagukról és a világról gondolunk, történetekben elevenedik meg. Mindazt, amit fontosnak tartunk, történetekbe ágyazva adjuk át a következő generációnak. CsaládOrigoDiana hercegné testvére már meglátogatta Harry herceg és Meghan hercegné gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190514-diana-hercegne-testvere-mar-meglatogatta-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeket.htmlMeghan hercegné édesanyja, valamint a királynő és Fülöp herceg után további családtagok látogatják meg a héten a hercegé pár gyermekét, Archie-t. Diana hercegné testvére, Lady Jane Fellowes pedig már járt is náluk. Család--Pásztor Anna a gyermekkoráról és a családjáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20190513-pasztor-anna-gyermekkorarol-es-csaladjarol-meselt.htmlNagyon vallásos közegben nőtt fel Pásztor Anna énekesnő. Időbe telt, mire megtalálta a saját hangját, a családalapítástól azonban sokáig távol tartotta magát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoFriss fotón Kapócs Zsóka egyéves kisfia, Boriszhttp://www.life.hu/csalad/20190513-friss-foton-kapocs-zsoka-egyeves-kisfia-borisz.htmlKész nagyfiú lett Kapócs Zsóka gyermeke: az egyesztendős Borisz már járni is tud. CsaládOrigoBarátok maradunk? – Volt szerelmek és a közösségi médiahttp://www.life.hu/csalad/20190508-baratok-maradunk-volt-szerelmek-es-a-kozossegi-media-facebook-instagram.htmlSzakítani sohasem könnyű. Amikor egy kapcsolat véget ér, az ember fájdalmat, szomorúságot, csalódottságot, sőt talán dühöt és haragot is érez. A barátok ilyenkor gyakran hajtogatják, hogy az idő majd mindent megold. De valóban könnyebb lesz elviselni a veszteséget, ha eltelik néhány hét vagy hónap? Ha nem „csekkoljuk” folyamatosan az exünk közösségi oldalait, biztosan. CsaládOrigoMajoros Hajni bejegyzéséből úgy tűnik, hogy valóban összeházasodtak Majkávalhttp://www.life.hu/csalad/20190513-majoros-hajni-bejegyzesebol-ugy-tunik-hogy-valoban-osszehazasodtak-majkaval.htmlMajka és Majoros Hajnalka, azaz Dundika nem sokat árulnak el a magánéletükről. Az is kérdés, hogy házasok-e. Erről most talán konkrétumokat tudhatunk meg az édesanya legújabb blogbejegyzéséből. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.