Igyekszik megteremteni Tóth Gabi körül a nyugalmat Krausz Gábor. A séf úgy érzi, csodálatos, ami velük történik, nagyon várják már a gyermek születését. 

„Mi ezt férfiként sose fogjuk felfogni, hogy milyen, amikor egy nőben egy másik test növekszik” – mondta Krausz Gábor a Mokka stábjának. A séf és szerelme, Tóth Gabi első gyermeküket várják.

De nemcsak az énekesnő tapasztal magán néhány változást, hanem a leendő édesapa is. „Nem voltam soha a türelmemről híres, de most érzem, hogy kezd ez bennem is átalakulni. Sokkal elfogadóbb, sokkal türelmesebb vagyok” – mesélte Krausz Gábor, aki mindent megtesz azért, hogy menyasszonya mindent megkapjon a várandósság alatt. 

„Az ő életében a stressz mindig is előtérben volt, elég stresszes életet élt. Ezért nagyon fontos, hogy most itt, az elején a nyugalmat megteremtsem neki, illetve megteremtsük egymásnak. Úgyhogy ezen vagyok” – fogalmazott a séf. Azt is elárulta, hogy ha Gabi kér valamit, azt igyekszik azonnal teljesíteni.

„Házimunka. Én mosok, én mosogatok, takarítok, figyelek a kutyákra” – mondta Krausz Gábor, aki nem gondolta, hogy 40 éves kora előtt apa lesz. „Azt hiszem, most kezdem el felfogni, hogy ez mekkora csoda, és milyen jó lesz nekünk” – fogalmazott a leendő édesapa.