Az ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. 

Persze igencsak nagy különbség van aközött, ahogy 20 évvel ezelőtt és ahogyan most viseljük a crop topot. Az ezredfordulón a már-már fenékvillantós, minél alacsonyabb derékszabással készült nadrágok és szoknyák voltak divatban, most azonban a high waist, vagyis a magas derekú darabok. 

Utóbbival sokkal ízlésesebben lehet viselni a rövid szabású crop topokat, hiszen nincs kint az egész hasunk, nem villan ki a köldök sem. Nem véletlen, hogy nemcsak a sportos és a casual, de az elegánsabb viseletnek is része lett, a vörös szőnyegen is sokszor köszönt vissza az elmúlt években. 

Idén nyáron is népszerűek lesznek a  crop topokForrás: Shutterstock

Jennifer Lopez is halad a korral, és manapság magasabb derekú alsókkal viseli a crop topot, bár Britney Spearsen kívül – aki a '90-es években ragadt – valószínűleg mindenki így tesz. A ruhadarabhoz mellesleg egy kis önkritika sem árt, nem kell persze feltétlenül kockahasat villantani, mint JLo, de az biztos, hogy nem áll jól mindenkinek ez az aprócska felsőrész. 

Kattints a képre, és nézd meg Jennifer Lopez outfitjeit!

Forrás: Instagram/jlo, Northfoto