Íme a csodaital, amely frissít és segít eltüntetni a kilókat is

Forrás: Shutterstock -
ital fogyás gyömbér citrom zsírégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a jó idő, amikor még inkább kívánjuk a finom frissítő italokat. Ám az alakunknak nem tesz jót, ha cukros italokat fogyasztunk. Készíthetünk magunknak olyan frissítőket, amelyek még a felesleges kilók eltüntetésében is segítenek. 

Unod a vizet, de nem szeretnél cukros üdítőket inni? Vannak olyan egészséges alternatívák, amelyek nemcsak finomak, de abban is segítenek, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól.

Citromos-gyömbéres ital

Melegen fogyaszd reggel, felkelés után, a meleg víz ugyanis beindítja az emésztést. A citrom nemcsak vitaminokban gazdag, de gyorsítja az anyagcserét, emellett tisztító hatása is van. A gyömbér pedig természetes méregtelenítő, és jó hatással van a bélmozgásra.

Elkészítés:

1 bögre meleg, de nem forró vízbe facsarj egy fél citromot, reszelj bele egy ujjnyi gyömbért, pár perc után szűrd le az egészet, és idd meg még melegen!

A citromos-gyömbéres ital felpörgeti az anyagcserét Forrás: Shutterstock

Sikertörténet: 35 kilót fogyott, és személyi edző letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190520-35-kilot-fogyott-es-szemelyi-edzo-lett-joseph-bugos-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA legtöbb életmódváltóval ellentétben Joseph Bugos egyáltalán nem volt túlsúlyos kisgyerek, sőt a középiskolában végig sportolt. Aztán jött egy 180 fokos fordulat. A 30 éves férfi végül újra a kezébe vette az irányítást, és újra megtanulta szeretni önmagát. Ismerd meg Joseph történetét! Ez Zsír!OrigoHuszonévesnek nézik az anyukát, pedig már elmúlt 47http://www.life.hu/ez-zsir/20190520-huszonevesnek-nezik-az-anyukat-pedig-mar-elmult-47.htmlAkár húsz évet is letagadhatna a korából egy 47 esztendős anyuka, ám a módszere, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, nem épp a legegészségesebb. Ez Zsír!OrigoÍzletes házi fűszervaj - így készítsd el!http://www.life.hu/ez-zsir/20190517-izletes-hazi-fuszervaj-recept.htmlA rendkívül egyszerűen elkészíthető fűszervaj mellé nem is kell más, csak egy ízletes kenyér vagy bagett, és már kész is a reggeli ízorgia. Ez Zsír!OrigoEgy héttel a szülés után mutatta meg a hasát Kayla Itsines fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-hettel-szules-utan-mutatta-meg-hasat-kayla-itsines-fitneszedzo.htmlNem takargatja a pluszkilóit a követői előtt az a fitneszedző, aki nemrég szült. Ez Zsír!OrigoBomba formában van Liptai Claudia: elképesztően vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190519-bombaformaban-van-liptai-claudia-elkepesztoen-vekony.htmlLiptai Claudiát többek között azért is imádjuk, mert mindig tud nevetni saját magán is, és nemegyszer viccelődött a pluszkilóin is. A műsorvezető teltebben is igazi ikon, de a legutóbbi Insta-fotóján igazán bomba alakja van. Ez Zsír!OrigoÚjabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190518-ujabb-kuzdelemben-bizonyit-az-exatlon-versenyzoje-rakoczi-renata-kickbox.htmlAz Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.