Kajdi Csaba elárulta, milyen volt Ebergényi Réka, amikor felfedezte: kellett dolgozni a külsején

Forrás: Instagram/Ebergényi Réka -
megjelenés Ebergényi Réka külső Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kajdi Csaba fedezte fel annak idején többek között Ebergényi Réka modellt, most pedig elárult néhány titkot a manöken karrierjének indulásáról. 

Ebergényi Réka sokáig egyedüliként képviselte hazánkat a modellszakmában a nemzetközi porondon. A ma már 37 éves manöken volt az első, aki magyarként Victoria's Secret-divatbemutatón lépett fel, de karrierjének indulásáról eddig nem sokat tudhattunk. Erről Kajdi Csaba mesélt a NőComment! felvételén.

Kajdi Csaba elárulta, milyen volt Ebergényi Réka, amikor felfedezte Forrás: Instagram/Ebergényi Réka

megérkezett csálé fogakkal, kontúrceruzával készített szájjal, és olyan szemöldökkel, mintha konyakospohár mentén rajzolták volna.


Milánóba küldtük ki, ám amikor visszajött, eléggé nagydarab lett, mert szeretett nassolni. Akkor magyaráztam el neki, hogy ez egy életforma. Össze is szedte magát, és úgy ment ki Amerikába, ahol olyan jó visszajelzéseket kapott, hogy az ügynökség 15 ezer dollárért azonnal megcsináltatta Réka fogaitBlikk

Ngoc Trinh vietnámi modell hatalmasat villantott merész ruhájában a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20190523-ngoc-trinh-vietnami-modell-hatalmasat-villantott-meresz-ruhajaban-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlSorra vonultak a hírességek a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. Ngoc Trinh vietnámi modell pedig minden fotós figyelmét elrabolta. Olyan merész ruhát vett fel, hogy szinte mindent megmutatott a testéből. Trend-- Helen Mirren kipróbálta a rózsaszín hajat – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190522--helen-mirren-kiprobalta-a-rozsaszin-hajat.htmlHelen Mirren 73 évesen próbálkozott extrémebb hajszínnel, és nagyon jól áll neki. Trend--A hasvillantás királynője: Jennifer Lopez megmutatta, hogyan viseljük a crop topothttp://www.life.hu/trend/20190521-a-hasvillantas-kiralynoje-jennifer-lopez-megmutatta-hogyan-viseljuk-a-crop-topot.htmlAz ezredforduló környékén, a kései '90-es években volt kifejezetten nagy divat a crop top. A hasvillantós pólók aztán 2011-ben visszatértek a kifutókra, onnan pedig a vörös szőnyegre, majd a fast fashion üzletekbe. Jennifer Lopez a '90-es években is szívesen hordta ezt a ruhadarabot, de az elmúlt években újra nagy kedvence lett. TrendOrigoMalacmintás, rózsaszín pulóverben lépett színpadra ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-malacmintas-rozsaszin-ruhaban-lepett-szinpadra-byealex-foto.htmlByeAlex egy kismalacos pulóverben állt színpadra. TrendOrigoMiniruhában szexizett Keresztes Ildikó: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-miniruhaban-szexizett-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó csodásan néz ki friss fotóján. Trend--Mellvillantós fürdőruha a legújabb őrület – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190521-mellvillantos-furdoruha-a-legujabb-orulet.htmlA legújabb fürdőruhák alig takarnak valamit a női idomokból: ennél apróbb bikiniket már nem lehet felvenni. TrendOrigo

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.