Kajdi Csaba fedezte fel annak idején többek között Ebergényi Réka modellt, most pedig elárult néhány titkot a manöken karrierjének indulásáról. 

Ebergényi Réka sokáig egyedüliként képviselte hazánkat a modellszakmában a nemzetközi porondon. A ma már 37 éves manöken volt az első, aki magyarként Victoria's Secret-divatbemutatón lépett fel, de karrierjének indulásáról eddig nem sokat tudhattunk. Erről Kajdi Csaba mesélt a NőComment! felvételén.

Kajdi Csaba elárulta, milyen volt Ebergényi Réka, amikor felfedezteForrás: Instagram/Ebergényi Réka

„Emlékszem, megérkezett csálé fogakkal, kontúrceruzával készített szájjal, és olyan szemöldökkel, mintha konyakospohár mentén rajzolták volna. Szép és érdekes lány volt, de kellett vele dolgozni, mire piacképessé vált" – mesélte Csaba.
Milánóba küldtük ki, ám amikor visszajött, eléggé nagydarab lett, mert szeretett nassolni. Akkor magyaráztam el neki, hogy ez egy életforma. Össze is szedte magát, és úgy ment ki Amerikába, ahol olyan jó visszajelzéseket kapott, hogy az ügynökség 15 ezer dollárért azonnal megcsináltatta Réka fogait" – idézi Kajdit a Blikk.