Imádsz táncolni? Akkor égess vele zsírt!

kardió tánc zsírégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy a tánc a legjobb kalóriaégető sportok között van? Ráadásul a legélvezhetőbb mozgásformák egyike, így érdemes kipróbálnod. 

Ez a 30 perces táncos kardió garantáltan feltölt egy hosszú nap után is. Ha már itt tartunk, egy fárasztó nap végén ráadásul sokkal könnyebb egy kis táncot beiktatni, mint bármilyen más edzésnek nekiállni. A tánc felszabadító, és azzal sem kell foglalkoznod, ha nem tökéletesen csinálod. Lényeg, hogy mozogj, ugrálj, tombolj 30 percig, szabadítsd fel az elmédet, és add meg a testednek a napi betevő mozgást.

A következő videó úgy van felépítve, hogy alaposan átmozgassa minden porcikádat. Néhány perces bemelegítés után jöhetnek is a gyakorlatok. Az ugrálósabb, táncosabb elemeket meg-meg szakítja egy-egy lassabban végzett erősítő gyakorlat, és ne izgulj, még ők is beiktatnak közben egy szünetet.

Minden, amit tudni akartál a kardióedzésről

Miért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardióedzés rejtelmeibe. Olvasd el korábbi cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.