Katalin hercegné megmutatta, hogy virágokból soha nem elég

fashion week virág Katalin hercegné ruha kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi kertet tervezett Katalin hercegné, amelyet nemrégiben nyitottak meg a nagyközönség és a családok előtt. Amikor a királynőnek mutatta be a művét, egy igazán alkalomhoz illő, virágos ruhát viselt, amely részleteiben is figyelemre méltó.

Ahogy mi is megírtuk: családi kertet tervezett Katalin hercegné, amelyet a napokban nyitottak meg a nagyközönség és a családok előtt. Elsőként azonban Vilmos és Katalin gyermekei, valamint a királynő szemlélhette meg az elkészült művet.

Amikor II. Erzsébetet látták vendégül, a hercegné laza, mégis elegáns ruhát viselt. A helyszínhez illően csupa virágminta borította. Bebizonyította azt is, hogy a virágmintából soha nem elég, ugyanis a fülbevalója is ennek a motívumnak a jegyében készült. Lábbeli gyanánt egy éktalpú szandált választott.

A Huffpost cikke szerint ruhája több mint 3 ezer dollárba került. A rajongók imádják a szettjét.

Katalin hercegné imádja a virágokat Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Geoff Pugh

A koszos hajvasaló is károsítja a hajat: rendszeresen kell tisztítanihttp://www.life.hu/trend/20190530-a-koszos-hajvasalo-ia-karositja-a-hajat-rendszeresen-kell-tisztitani.htmlA rendszeres vasalás egyébként sem tesz túl jót a hajnak, de ha nem tisztítod az eszközt, akkor még jobban károsítod a fürtjeidet. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: íme a döntősökhttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-ime-a-dontosok.htmlMagyarország húsz legszebb lánya közül néhányan a Life.hu riporterének elmondták, miért jelentkeztek a versenyre. Többen is vannak közöttük, akik nem először próbálkoznak. Íme a Magyarország Szépének mezőnye! TrendOrigoSarka Kata elárulta, milyenek a Magyarország Szépe verseny döntősei – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190529-sarka-kata-elarulta-milyenek-a-magyarorszag-szepe-verseny-dontosei.htmlIsmét megválasztják Magyarország legszebb lányát, 20 induló közül kerül majd ki a győztes, aki a világversenyen képviselheti hazánkat. Sarka Kata a Magyarország Szépe egyik versenyigazgatója a Life.hu-nak a többi között azt is elmondta, mit várhatunk az idei mezőnytől. TrendOrigoMagyarország szépe 2019: Több száz csillogó kristállyal készült az új koronahttp://www.life.hu/trend/20190529-magyarorszag-szepe-2019-bejelentes-az-elo-musorrol-lanyokrol-es-uj-koronarol.htmlIdén is több százan jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, amelynek győztese elnyeri a Miss World Hungary címet és a koronát, illetve ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen decemberben, Thaiföldön. A verseny döntőjét június 23-án, vasárnap este 19:30-tól élőben közvetíti majd a Duna TV és a Duna World tévécsatorna. TrendOrigoNem mindenki tündökölt: ezek voltak a cannes-i filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásaihttp://www.life.hu/trend/20190528-ezek-voltak-a-cannesi-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a cannes-i filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjátadók mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. A legjobban öltözött sztárok után a legrosszabb ruhaválasztásokat is összegyűjtöttük! TrendOrigoA top 7 legjobban öltözött sztár az idei cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20190527-a-top-7-legjobban-oltozott-sztar-az-idei-cannesi-filmfesztivalrol.htmlA hétvégén véget ért a 72. cannes-i filmfesztivál. Az esemény nemcsak a filmpremierek és a kiosztott díjak miatt izgalmas, a divatrajongókat a vörös szőnyeges bevonulások is legalább akkora izgalomban tartják. Most megmutatjuk, kik voltak az filmfesztivál legjobban öltözött sztárjai! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.