Tóth Gabi megmutatta kerekedő pocakját – Gyönyörű fotók

Tóth Gabi fotó pocak kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Tóth Gabi kisbabát vár.

A csodás hangú énekesnő, Tóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf első közös kisbabájukat várják. Gabi csodaként éli meg az anyaságot, ugyanis korábbi betegsége miatt sokáig azt hitte, neki sosem lehet saját kisbabája.

A gyönyörű sztár egy fotós kamerája előtt mutatta meg törékeny alakját; egyelőre egy pici pocak árulkodik csak a várandósságáról.

A munkahelyi kiégés 5 indikátorahttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-munkahelyi-kieges-a-burnout-szindroma-5-indikatora.htmlA munkahelyünkön életünk közel egyharmadát töltjük, így életünk ezen ágában (is) nagy a kiégés, azaz a burnout szindróma kockázata. Most megnézzük, hogy mik azok a legalapvetőbb dolgok, amelyek idáig vezethetnek. CsaládOrigoA nyári táborozás élmény és észrevétlen fejlesztés is egybenhttp://www.life.hu/csalad/20190531-nyari-taborok-elmeny-es-eszrevetlen-fejlesztes-egyben.htmlAmikor egy gyermek megszületik, a szülei szeretettel, babusgatással halmozzák el. Eljön azonban annak is az ideje, amikor – bár a szeretetük töretlen – el kell engedniük csemetéjük kezét, hogy érezhesse, egyedül is megállja a helyét a világban. A tapasztalatszerzéshez a nyári táborok remek lehetőséget kínálnak. CsaládOrigoValkó Eszter az anyaság első napjairól mesélthttp://www.life.hu/csalad/20190601-valko-eszter-az-anyasag-elso-napjairol-meselt.htmlA napokban született meg Valkó Eszter kisfia, Simon. Az újdonsült édesanya elmesélte, hogy az első napok igen nehezek, keveset alszanak, de minden fáradság megéri. CsaládOrigoA nő, aki adta-vette a gyerekeket, és így több ezer család életét tette tönkre (18+)http://www.life.hu/csalad/20190529-gyerekkereskedelem-egy-no-tobb-ezer-csalad-eletet-tette-tonkre-18.htmlA gyermekre vágyó nők a végsőkig elmennének azért, hogy gyerekük legyen. Nem volt ez másként néhány évtizeddel korábban sem. Egy asszony jó pénzért teljesítette a gyermektelen nők kívánságát, és hogy közben ezt gyerekrablásokkal és kisdedek meggyilkolásával tudta elérni, az őt cseppet sem zavarta. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: így sikerült a májusi kihívás nekünkhttp://www.life.hu/csalad/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-igy-sikerult-a-majusi-kihivas-nekunk.htmlMellém állt a szerencse, amikor a Jobb ember leszek! mozgalom májusi kihívását húztam ki a kalapból, merthogy nagyon is hiszek az apró figyelmességek erejében. CsaládOrigoTóth Gabi elárulta, mikor érkezik a babájukhttp://www.life.hu/csalad/20190531-toth-gabi-elarulta-mikor-erkezik-a-babajuk.htmlTóth Gabi maga mögött hagyta a rosszulléteket, és végre tudja élvezni a várandósságot. Az énekesnő a kisbabájáért minden koncertjét lemondta, és elárulta, mikor érkezik a pici. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.