Erdei Zsolt mesélt gyermekeiről, elárulta, hogyan fejlődnek a kicsik.

Erdei Zsoltnak az ökölvívó szövetség elnökeként nagyon sok a dolga, ugyanakkor igyekszik minél több időt tölteni a gyermekeivel. A két kisebbik csemete koraszülötten jött a világra, így több figyelmet kell szentelni nekik. Az egykori sportoló a Story magazinnak elmondta, sokszor került élete során padlóra, de mindig sikerült felállnia.

Beszélt arról is, hogy Gréti fejlesztőórákra jár, tornázik, lovagol és úszik is. Emellett imád olvasni, és korához képest választékosan beszél.

Imádjuk őt. Nagyon különleges gyerek. Ahogy a világra figyel, az is átlagon felüli. Ha ülünk az autóban, és mellettünk balra történne egy baleset, mindenki azt nézné, kivéve őt. Ő nagy szemekkel bámulná, hogy milyen szép virágok nőnek jobbra.”

Erdei Zsolt és felesége, RékaForrás: MTVA/Zih Zsolt

Vilmoska, aki szintén koraszülötten látta meg a napvilágot, kiköpött édesapja. Szőke göndör fürtjei vannak, ő a család szeme fénye.

Nagyon édes figura, kis pici, még esetlen olykor, aki ugyanazzal az örömmel rohan felém, akárhányszor hazaérek. A testalkata éppen olyan zömök, mint az enyém. Már most kifejezetten tekintélyt parancsoló.”