Második gyermekével várandós az Irie Maffia énekesnője, Sena

baba terhesség Irie Maffia Sena Dagadu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja az Irie Maffia énekesnője, Sena.

A ghánai születésű magyar énekesnő, Dagadu Sena a WMN videósorozatában, a Nyomjad, anyukám!-ban jelentette be, hogy várandós. Az Irie Maffia sztárjának már a pocakja is szépen kerekedik, az ötödik hónapban jár.

Ahány nő, annyi szülés, ahány orvos, annyi vélemény... És ez azért is érdekes téma, mert nem olyan sokára én is fogok szülni" – árulta el a műsorban, majd sejtelmesen széthúzta a kabátját és megmutatta a hasát.

Senának és férjének már van egy nyolcéves kislánya.

Sena babát vár Fotó: Polyák Attila - Origo
Ajándékozzatok megható pillanatot – Apák napi versek magyar kortárs költőktőlhttp://www.life.hu/csalad/20190607-ajandekozzatok-meghato-pillanatot-apak-napi-versek-magyar-kortars-koltoktol.htmlTi megünneplitek apák napját? Ha a válasz igen, akkor idén ne csak kedves kis tárgyi meglepetésekkel készüljetek. Egy vers mindig eléri a célját, hiszen érződik rajta a belefektetett idő és energia, valamint a mögötte lévő érzelem. Az idősebb gyerekek akár hosszabb verset is elszavalhatnak édesapjuknak, a kicsik elég, ha egy-két versszakkal készülnek. Hidd el, apa szemébe könnyeket fog csalni, amikor vasárnap reggel a gyermeke egy csodás verssel lepi meg. CsaládOrigoTóth Gabi elárulta, hogyan szeretne szülnihttp://www.life.hu/csalad/20190610-toth-gabi-elarulta-hogyan-szeretne-szulni.htmlÉletük legnagyobb kalandjára készül Tóth Gabi és Krausz Gábor: hamarosan szülők lesznek. Az énekesnő terhességével eddig minden a legnagyobb rendben van, és most elárulta, milyen szülést szeretne. Család--Senki sem hiszi el, hogy ez a nő 6 hónapos terhes, olyan kicsi a hasahttp://www.life.hu/csalad/20190610-senki-sem-hiszi-el-hogy-ez-a-no-6-honapos-terhes-olyan-kicsi-a-hasa.htmlBelle Lucia az internetezők célpontja lett. Az ausztrál modell első gyermekét várja, ám senki sem hiszi el róla, hogy terhes. CsaládOrigoAnyák félelme: amikor nem eszik a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190606-anyak-felelme-amikor-nem-eszik-a-gyerek.htmlMíg napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt a gyermekkori elhízás, sok szülő szinte bármit megadna, hogy gyermeke nagyobb lelkesedéssel várja az étkezéseket. Hogyan hat az anyákra és a gyermekekre, amikor a közös étkezés harctérré válik? Milyen praktikákkal javíthatunk az evéshez kapcsolódó konfliktusainkon? Összeállításunkból mindezekre választ kaphattok. CsaládOrigoRettegéssel gondol a jövőre Szögeczki Ági: "Gyomoridegem van"http://www.life.hu/csalad/20190607-rettegessel-gondol-a-jovore-szogeczki-agi-gyomoridegem-van.htmlProblémás időszakát éli Szögeczki Ági kisfia, az édesanya pedig már előre retteg attól, hogy mi lesz akkor, ha gyermeke jövőre iskolába megy. Ági elmondta, hogy véleménye szerint mit csinált jól és rosszul a gyermeknevelésben, és egy hatalmas titkát is elárulta a nézőknek.CsaládOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor továbbra sem zárják ki az örökbefogadásthttp://www.life.hu/csalad/20190607-toth-gabi-es-krausz-gabor-tovabbra-sem-zarjak-ki-az-orokbefogadast.htmlElső gyermeküket várja Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. A pár mesélt a babavárás örömteli pillanatairól és arról is, hogy továbbra sem zárkóznak el az örökbefogadástól. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.