Gesztesi Károly felkészült a strandszezonra - Fotó

strand Gesztesi Károly test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly megmutatta követőinek, hogy áll a strandszezonra való felkészüléssel. 

Gesztesi Károly úgy döntött, hogy a teste már készen áll a nyári fürdőzésre. Az Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogyan edzett azért, hogy bátran csobbanhasson. „Ennyire tudtam felkészülni a strandszezonra 56 évesen. Hááát... lehetne jobb... vagy nem" – írta a színész a fotójához.

Bomba formában van a 61 éves Andie MacDowell: mégis elégedetlen önmagávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190612-bomba-formaban-van-a-61-eves-andie-macdowell-megis-elegedetlen-onmagaval.html60 fölött is bombasztikusan néz ki Andie MacDowell, a színésznő azonban tudatában van annak, hogy az ő teste sem tökéletes. Ez Zsír!--Britney Spears videón bizonyította, hogy sokkal vékonyabb, mint a lesifotókonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190611-britney-spears-videon-bizonyitotta-hogy-sokkal-vekonyabb-mint-a-lesifotokon.htmlBritney Spears egy videóval cáfolta meg, hogy pocakot növesztett. Ez Zsír!--Sikertörténet! 28 kilót fogyott, pedig alig változtatott az étrendjénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-sarep-baggott-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.html16 éves korában kezdett el komolyabb túlsúlyt felszedni, de csak a második gyermeke születése után határozta el, hogy lefogy. Sarep Baggott fél év alatt óriási változást ért el, pedig az étrendjében apró változtatásokat eszközölt csupán. Ismerd meg Sarep életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoNézik, de nem értik az élelmiszercímkéket a magyar nőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190610-nezik-de-nem-ertik-az-elelmiszercimeket-a-magyar-nok.htmlDöntő többségben (91%) a nők intézik a családi nagybevásárlásokat. A választás legfontosabb szempontja, hogy az élelmiszer egészséges legyen és megfizethető, csak harmadik helyen szerepel a minőség. A címkét saját bevallása szerint a vásárlók közel fele megnézi, de alig egytizedük érti az ott feltüntetett információkat – derül ki egy friss kutatásából. Ez Zsír!OrigoLelki és testi felrissülés – erre szánd a pünkösdi hosszú hétvégéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190605-testi-lelki-felfrissules-a-punkosdi-hosszu-hetvegere.htmlA hosszú hétvége és annak ünnepi hangulata ideális arra, hogy testileg és lelkileg is felfrissülj, kikapcsolj, egyensúlyba kerülj. Íme, 5 tipp arra, hogy a pünkösdi hétvége ennek jegyében teljen. Ez Zsír!OrigoA nyár slágere: mindent a repcérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-a-repce-jotekony-hatasai-es-felhasznalasai.htmlA repcéről elsősorban mindenkinek a május elején virágzó óriási, sárgán vibráló mezők jutnak eszébe. Felhasználásának lehetőségeiről, jótékony hatásairól már kevesebbet tudunk, pedig rendkívüli hatásai miatt a mindennapi étrendbe kívánkozik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.