Miss World Hungary 2019: közülük kerül majd ki a következő királynő

Fotó: Polyák Attila/Origo
Fotó: Polyák Attila/Origo -
fashion week Magyarország Szépe 2019 Magyarország Szépe smink Miss World Hungary gyönyörű szépség verseny sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vannak a versenyzők a Miss World Hungary négy alversenyén, ezzel kialakult a végső mezőny. Íme, a versenyek nyertesei és azok a lányok, akik közül egyvalaki fejére kerülhet majd a korona. Ő képviselheti Magyarországot a következő világversenyen.

A nagy papucs- és szandálmustra – ezek a legmenőbb fazonok 2019 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20190612-papucs-es-szandal-mustra-a-legmenobb-fazonok-2019-nyaran.htmlBerobbant a nyár, és vele a kánikula. Ebben az időben a legkényelmesebb viselet egy szellős ruha, és egy kényelmes, nyitott lábbeli. A papucsok és szandálok terén idén szuper trendek uralkodnak, szóval hőségriasztásra fel! TrendOrigoKirályi viseletek és sztártervezők - II. Erzsébet születésnapja igazi divatünnep letthttp://www.life.hu/trend/20190611-ii-erzsebet-szuletesnapja-igazi-divatunnep-lett-ruhak-es-tervezok.htmlÁprilis 21-én ünnepelte II. Erzsébet brit királynő a 93. születésnapját. A királynőnek azonban egy hivatalos születésnapja is van, amit nagy parádéval ünnepelnek Londonban minden június második szombatján. Az eseményen ezúttal is megjelent az egész királyi család, a születésnapi ünnepségből pedig igazi divatünnep kerekedett. Most eláruljuk, hogy milyen ruhát viselt a királynő, illetve a hercegnék és hercegnők. TrendOrigoKiszőkíttette a szemöldökét Adriana Lima – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190611-kiszokittette-szemoldoket-adriana-lima.htmlA közösségi oldalán mutatta meg Adriana Lima, hogy szőkére festik a szemöldökét. Trend--Elképesztő, ahogy átváltoztatja a nőket ez a fodrász – fotókhttp://www.life.hu/trend/20190607-yevgeny-zhuk-fodrasz-csodaszeppe-varazsolja-a-noket.htmlEgy stílusodnak megfelelő frizura, egy szép smink és egy direkt neked összeválogatott öltözék erejét nem szabad lebecsülni. A következő képek is azt bizonyítják, hogy ezek hatására egy nő egyszerűen kivirul, megnő az önbizalma. TrendOrigoHeti trendjelentés: egy 71 éves modell volt a hét legszebbjehttp://www.life.hu/trend/20190607-heti-trendjelentes-szerepel-benne-maye-musk-michelle-pfeiffer-bella-hadid.htmlA hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a CFDA díjátadó gála volt, ahol Palvin Barbi új frizurát villantott. Szerencsére a hét második felében sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Imádjuk a szakállat, de nem mindegy, hogyan van levágva – Előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190606-elotte-utana-szakall-fotok.htmlA szakáll évek óta nem megy ki a divatból. Mi nők is imádjuk, és a férfiak is szeretnek kísérletezni vele. Sokszor azonban nem a megfelelő stílust választják, a rendezetlen, rosszul kezelt szakállnál viszont nincs rosszabb. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.