Heti trendjelentés: a 38 éves Jessica Alba soha nem volt ennyire dögös

trendjelentés vörös szőnyeg Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Rövid időre visszavonult a színészkedéstől Jessica Alba, most azonban egy sorozattal tért vissza. A 38 éves, immáron háromgyermekes hírességet régen láttuk ennyire stílusosnak, mint sorozata első évadának premierén. Remek darabokat kombinált össze, jók voltak a kiegészítők és a smink is.
Jessica Alba Forrás: Getty Images
  • A hét másik rendkívül dögös színésznője Jennifer Aniston volt. Az 50 éves színésznő fantasztikus formában van, amit ezúttal egy vagány bőrruhában mutatott meg az Adam Sandlerrel forgatott Murder Mystery című film premierén.
Jennifer Aniston Forrás: Getty Images
  • A szintén színésznő Madelaine Petsch megmutatta, hogy a világos bőrűeknek is jól állhat a fehér a szín. Alapvetően is jó választás volt ez az aszimmetrikus szabás és a virágos díszítés a ruha alján, de nagyon sokat dobott az összképen a hajszínével harmonizáló sminkje is.
Madelaine Petsch Forrás: Getty Images
  • Emily Ratajkowski választását legutóbb sem szerettük, de akkor kivételesen nem a túlságosan merész szabás miatt bíráltuk. Most azonban visszatért a jól bevált villantós ruhához. Ezúttal egy Michael Kors darabban mutatta meg bájait, de hiába van jó alakja, nekünk ez a ruha egyáltalán nem tetszett rajta.
Emily Ratajkowski Forrás: Getty Images
  • Kifejezetten kedveltük viszont Jessica Biel street style szettjét. Az állatminta és a kerek táska trendjéről mi is cikkeztünk korábban. Laza, kényelmes, mégis divatos összeállítás lett.
Jessica Biel Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.