A héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • Rövid időre visszavonult a színészkedéstől Jessica Alba, most azonban egy sorozattal tért vissza. A 38 éves, immáron háromgyermekes hírességet régen láttuk ennyire stílusosnak, mint sorozata első évadának premierén. Remek darabokat kombinált össze, jók voltak a kiegészítők és a smink is. 
Jessica AlbaForrás: Getty Images
  • A hét másik rendkívül dögös színésznője Jennifer Aniston volt. Az 50 éves színésznő fantasztikus formában van, amit ezúttal egy vagány bőrruhában mutatott meg az Adam Sandlerrel forgatott Murder Mystery című film premierén.
Jennifer AnistonForrás: Getty Images
  • A szintén színésznő Madelaine Petsch megmutatta, hogy a világos bőrűeknek is jól állhat a fehér a szín. Alapvetően is jó választás volt ez az aszimmetrikus szabás és a virágos díszítés a ruha alján, de nagyon sokat dobott az összképen a hajszínével harmonizáló sminkje is. 
Madelaine PetschForrás: Getty Images
  • Emily Ratajkowski választását legutóbb sem szerettük, de akkor kivételesen nem a túlságosan merész szabás miatt bíráltuk. Most azonban visszatért a jól bevált villantós ruhához. Ezúttal egy Michael Kors darabban mutatta meg bájait, de hiába van jó alakja, nekünk ez a ruha egyáltalán nem tetszett rajta.
Emily RatajkowskiForrás: Getty Images
  • Kifejezetten kedveltük viszont Jessica Biel street style szettjét. Az állatminta és a kerek táska trendjéről mi is cikkeztünk korábban. Laza, kényelmes, mégis divatos összeállítás lett.
Jessica BielForrás: Northfoto