MC Hawer megmutatta felsőtestét, elámultak a rajongók

Forrás: Facebook/MC Hawer -
felsőtest utazás félmeztelen tengerpart nyaralás MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralni indult kedvesével MC Hawer. A tengerparton a mulatós énekes is ledobta a textilt, a felsőtestét pedig a közösségi oldala követőinek is megmutatta. Volt, aki kicsit meglepődött a látottakon.

MC Hawer és kedvese, Mata Fanni a tengerparton pihennek. A mulatós énekes a közösségi oldalára számos fotót feltöltött a nyaralásról. Akad olyan fotó, amelyen a felsőtestét is megmutatja hölgy rajongóinak. A képhez oda is írta: "Csecsem kincsüng vazze."

Vidáman mosolyognak egymás mellett fiatal kedvesével, ám akadtak olyan követők, akik kissé megrökönyödtek MC Hawer testén.

"Te jó ég! Mitől ilyen furcsa a felsőtested? Implantátum?" – tette fel a kérdést az egyik kommentelő. Hawer, azaz Koczka Géza nem hagyta válasz nélkül a csipkelődőt. Leszögezte: "Gyári cickók."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kibicajoztunk a nyílt tengerre Csecsem kincsüng vazze

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela nyaralni indult: Törökországba megyhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190619-hodi-pamela-nyaralni-indult-torokorszagba-megy.htmlHódi Pamela a repülőtérről köszönt be rajongóinak: ide utazik. UtazásOrigoEnnyibe kerül jóllakni a Balatononhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190619-ennyibe-kerul-jollakni-a-balatonon.htmlA balatoni nyaralások alkalmával lehetetlen kihagyni a strandbüfék klasszikusait. Ennyibe kerül jóllakni egy családnak. UtazásEurópa legszebb tengerpartjai: szuper úti tippek idén nyárrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-europa-legszebb-tengerpartja-horvatorszag-franciaorszag-szlovenia-bulgaria.htmlHa nyár, akkor tengerpart: a kérdés, hogy melyikre essen a választásunk. Vannak, akik szívesen mennek évről évre ugyanabba a térségbe, és kedvenc kisvárosukba szinte hazajárnak, mások inkább arra törekszenek, hogy minden utazásukkor új tájakat fedezzenek fel, új utcákon barangoljanak, és korábban ismeretlen gasztronómiai alkotásokban leljék örömüket. Bármelyik csoportba is tartozol, az alábbi tengerpartok között te is megtalálod a neked valót. UtazásOrigoAz internetes bűnözők is leshetnek a nyaralni indulókrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190613-az-internetes-bunozok-is-leshetnek-a-nyaralni-indulokra.htmlTe is az interneten nézelődsz, mielőtt nyaralni indulnál? Szállást, úti célt, látnivalókat böngészünk az interneten, ám így könnyen válhatunk az internetes bűnözők áldozatává. A biztonsági szakember elárulta, hogyan. Utazás--Harry herceg és Meghan hercegné valóban Afrikába utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-harry-herceg-es-meghan-hercegne-valoban-afrikaba-utazik.htmlRégóta rebesgették, hogy a kis Archie születése után nem sokkal Afrikába utazhat Harry herceg és Meghan hercegné. Az információ most már hivatalos, hamarosan útra kel a pár. Utazás--Zimány Linda csupasz fenekét mutatta meg követőinek – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190611-zimany-linda-csupasz-feneket-mutatta-meg-kovetoinek-foto.htmlZimány Linda ezúttal Ciprusra utazott a barátnőjével, ahol a városnézés és a strandolás mellett a modellkedés és a fotózkodás is fontos szerepet kap. Egy ott készült fotón csodálhatjuk meg a modellből lett ügyvédjelölt fenekét is. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.