Hódítanak a hálós ruhák: nem sokat bíznak a képzeletre

átlátszó fashion week ruha Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokaz bíz a képzeletre a legújabb nyári trend: szinte minden látszik. 

Nyáron sokszor olyan nagy a forróság, hogy az ember nem szívesen ölt magára sok ruhát, és az új trendek ezt meg is engedik a hölgyeknek. A legújabb őrület nemcsak látni engedi a csodás fehérneműket, de még kellemes is lehet a viselete, hiszen elegendő szellőzést biztosít.

Forrás: voguelily.com, poshmark.com

Kreatív édesanya! Férje régi ingjeiből varr csodás ruhákat a kislányánakhttp://www.life.hu/trend/20190619-stephanie-miller-ferje-regi-ingjeibol-varr-kislanyanak-ruhakat.htmlA 21. századra nyilvánvalóvá vált, hogy a divatipar egy rendkívül szennyező iparág, nem beszélve a vele kapcsolatos egyéb etikai kérdésekről, mint például a gyermekmunka és a kizsákmányolás. Éppen ezért fontos tudatos vásárlóvá válni, és ezért is üdvözöljük az olyan ötleteket és kezdeményezéseket, amelyek például az újrahasznosítást támogatják. TrendOrigoMuri Enikő rózsaszínre festette a hajáthttp://www.life.hu/trend/20190619-muri-eniko-rozsaszinre-festette-a-hajat.htmlAz utóbbi időben szőke hajjal láthattuk Muri Enikőt, ám most egy sokkal merészebb színnel rukkolt elő. Az énekesnő rózsaszín hajjal tündököl. Trend--2019 nyarán is hódít a pasztellhajszínhttp://www.life.hu/trend/20190618-2019-nyaran-is-hodit-a-pasztell-hajszin-korall-roze-arany-es-barack.htmlHa valami igazán egyedire vágysz, ha szívesen feldobnád a külsődet a nyári hónapokra, akkor válassz a legtrendibb pasztellárnyalatok között, amikkel biztosan feltűnést keltesz majd. Mutatjuk a 3 kedvenc pasztellhajszínünket, amikkel nem lőhetsz mellé. TrendOrigoSztárok smink nélkül: gyönyörűek vagy felismerhetetlenek?http://www.life.hu/trend/20190617-sztarok-smink-nelkul.htmlSzámtalan alkalommal írtunk már a smink áldásos hatásairól, de arról is, hogy milyen előnytelen lehet, ha egy-egy sminktermékkel nem jól bánunk, vagy éppen rengeteget használunk belőle. Egy biztos, mindenkinek azzal együtt szokjuk meg a vonásait, ahogyan rendszeresen látjuk, legyen ez bármennyi smink is, így meglepő lehet, ha éppen máshogyan, akár teljesen natúr külsővel mutatkozik az illető. A meglepetés persze lehet pozitív, de negatív is. Hogy van ez a sztárok esetében? TrendOrigoDögös bőrszerkóban vonult végig a kifutón Mihalik Enikő – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190617-dogos-borszerkoban-vonult-vegig-a-kifuton-mihalik-eniko.htmlMihalik Enikő ezúttal egy bőrszerkóban varázsolta el a divatbemutató közönségét. Trend--Királyi viseletek és sztártervezők - II. Erzsébet születésnapja igazi divatünnep letthttp://www.life.hu/trend/20190611-ii-erzsebet-szuletesnapja-igazi-divatunnep-lett-ruhak-es-tervezok.htmlÁprilis 21-én ünnepelte II. Erzsébet brit királynő a 93. születésnapját. A királynőnek azonban egy hivatalos születésnapja is van, amit nagy parádéval ünnepelnek Londonban minden június második szombatján. Az eseményen ezúttal is megjelent az egész királyi család, a születésnapi ünnepségből pedig igazi divatünnep kerekedett. Most eláruljuk, hogy milyen ruhát viselt a királynő, illetve a hercegnék és hercegnők. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.