Vasárnap este kiderül, a 16 döntős lány közül kinek a fejére kerül a Magyarország Szépe koronája. A győztes egy több millió forint értékű új autóval, egymilliós reklámszerződéssel, valamint kétfős, egzotikus utazással lesz gazdagabb, és természetesen ő képviseli hazánkat a világversenyen. Gelencsér Tímea, a 2016-os mezőny győztese arról beszélt, mennyire változott meg az élete három évvel ezelőtt.

"Az egyéves királynőségem alatt bármilyen ügy mögé álltam, az több emberhez jutott el, így nagyobb volt a felelősségem is, de a világverseny már önmagában hatalmas élményt jelentett. A Magyarország Szépével szerzett ismertség rengeteg kaput nyit ki, és ha ezekkel a lehetőségekkel élünk, lehet fejleszteni magunkat és a karrierünket. Hiába volt sportolói múltam, az Exatlonra sem lett volna esélyem a szépségverseny nélkül. Aki királynő szeretne lenni, annak szívből kell csinálnia az egészet, máshogy nem megy" – nyilatkozta a Borsnak a szépség. 

Timi minden erejével küzdött a TV2 vetélkedőjében is, ezüstérmes lett. A kiesése után a csatornának adott interjújában mondta el, hogyan élte meg a verseny pillanatait, és milyen volt hazatérni újra Magyarországra.