Magyarország Szépe - Emlékszel még rájuk? Íme, az elmúlt öt év győztesei

Szarvas Andrea Magyarország Szépe 2019 Kulcsár Edina Koroknyai Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kiderül, ki képviselheti hazánkat a Miss World szépségversenyen Thaiföldön. A Magyarország Szépe döntőjébe tizenhat lány jutott be, közülük választ ma este a zsűri és a közönség. A legtöbb szavazatot begyűjtő lánynak a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adja át a koronáját. Cikkünkben most visszatekintünk az elmúlt öt év versenyeire, felelevenítjük, hogy kik voltak azok a lányok, akik a világversenyen is megmérették magukat. 

2018 - Szarvas Andrea

Fotó: Polyák Attila - Origo

2017 - Koroknyai Virág

Fotó: Polyák Attila - Origo

2016 - Gelencsér Tímea

Fotó: Mudra László - Origo

2015 - Kiss Daniella

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

2014 - Kulcsár Edina

Az akkor 23 éves lány minden idők legsikeresebb magyar versenyzője: ő lett a londoni Miss Worldön a világ második legszebb lánya és Európa szépe. Edina sikereiről ittolvashatsz.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Íme az a 16 lány, akik közül kikerül 2019 legszebb lánya:

Nem csak a külső szépség számít

A Miss World a világ legnépszerűbb és legnézettebb szépségversenye, több mint 140 országban van jelen. A verseny nemcsak a külső szépségről szól, hanem a természetes és harmonikus nőről, motivációról, belső tartásról, tehetségről, álmok megvalósításáról és lehetőségről.
A szépségverseny mottója Beauty with Purpose, azaz a szépség nem csak önmagáért való, célja van, célja kell hogy legyen, mégpedig az, hogy ráirányítsa a figyelmet azokra, akik támogatásra, segítségre szorulnak, akik a legsebezhetőbbek - olvasható a verseny oldalán.

Meghan Markle arcát szeretné a harmincéves elvált anyukahttp://www.life.hu/trend/20190512-meghan-markle-arcat-szeretne-a-harminceves-elvalt-anyuka-plasztika.htmlTanya Ricardo, a harmincéves elvált anyuka alighanem Meghan Markle egyik legnagyobb rajongója. Olyannyira, hogy fel is keresett már egy plasztikai sebészt Houstonban, hogy arca a lehető legjobban hasonlítson bálványára. Trend--Belestünk a Magyarország Szépe kulisszái mögé – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190428-belestunk-a-magyarorszag-szepe-kulisszai-moge.htmlNemsokára a közmédia csatornáján egy nagyszabású show keretében koronázzák meg Magyarország aktuálisan legszebb lányát, aki majd a Miss Worldön képviselheti az országot. A Life.hu betekintett az idei mezőnybe. TrendOrigoFehérneműre vetkőzött Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20190419-fehernemure-vetkozott-hodi-pamela-megmutatta-mit-visel.htmlHódi Pamela megmutatta, milyen fehérneműt visel a ruhája alatt. TrendOrigoKi volt a Story Gála legszebbje 2019-ben? – Szavazz!http://www.life.hu/trend/20190210-ki-volt-a-story-gala-legszebbje-2019ben.htmlCsodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben érkeztek idén is a Story Gálára a magyar hírességek. Kedvenceinket – a teljesség igénye nélkül – meg is mutattuk nektek, és azokat is, akik a legmerészebb villantós szetteket viselték, de most ti is kiválaszthatjátok azt, akinek a partiruhája a legközelebb áll hozzátok. TrendOrigoStory Gála 2019: Csodaszép ruhát választott az alkalomra Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20190209-story-gala-2019-csodaszep-ruhat-valasztott-az-alkalomra-rubint-reka.htmlA pénteki Reggeli vendégeként Schobert Norbi elmondta, idén Rékával, kettesben érkeznek a Story Gálára. Így is lett. Trend--Hibák, amelyeket hajmosás során elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20181222-hibak-amelyeket-hajmosas-soran-elkovethetsz.htmlA hajmosás nem egy bonyolult dolog, de sokan nem tudják, a szép haj titka a hajmosás mikéntjében rejlik. Tippek, amelyekkel szebbre és kevésbé zsírosodóvá varázsolhatod a hajadat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.