Csak 20 perc a tónusos hasért és combokért - Maradj feszes egész nyáron!

has comb gyakorlatsor sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők kétségtelenül két legkényesebb testrésze a has és a comb, illetve popsi. Az egyik helyen az úszógumi, a másikon a narancsbőr keseríti meg a strandolós, bikinire vetkőzős nyári napokat. 

Ez a gyakorlatsor mindössze 20 perc alatt alaposan átmozgatja ezt a két testtájat, és mindehhez csak egy matracra lesz szükséged a talajgyakorlatok miatt. Ha már kész a nyári formád, akkor azért érdemes beiktatni egy kis edzést, hogy továbbra is feszes maradj, ha van még mit formálnod, akkor pedig azért, hogy elérd a célodat. Ha teljesen kezdő vagy, akkor jól figyelj, mert minden gyakorlatnak van egy könnyített verziója, amit szintén bemutatnak a videóban. Edzésre fel!

3 + 1 alapszabály az edzéshez, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190624-alapszabaly-az-edzeshez-ha-fogyni-szeretnel.htmlHa kezdő életmódváltó vagy, esetleg ha már egy ideje benne vagy a sport, az edzés világában, de mégsem érzed elég hatékonynak, akkor ezeket az alapszabályokat érdemes figyelembe venned. Ez Zsír!OrigoHázi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!Origo62 kilót fogyott, hogy megvehesse álmai menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-jane-otoole-62-kilot-fogyott-hogy-megvehesse-almai-menyasszonyi-ruhajat.htmlMary Jane O'Toole rossz étkezési szokásai és mozgásszegény életmódja miatt hízott meg. Sokáig nem volt hajlandó tudomásul venni a tényeket, pedig már az egészsége is egyre romlott. Végül a lánykérés jelentett számára óriási motivációt, és végül el is érte célját: gyönyörű menyasszony lett. Ismerd meg Jane történetét! Ez Zsír!OrigoHűtsd le magad cukormentes, frissítő limonádékkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-hutsd-le-magad-cukormentes-frissito-limonadekkal.htmlEgy felnőtt ember szervezetének minimum napi két liter vízre van szüksége. A nyári kánikulában a folyadékigényünk ennél még több is lehet. Egy-egy meleg délutánon, vagy éppen egy kerti partin kellemes változatosságot jelenthet, ha feldobjuk valamivel a tiszta vizet, vagyis jöhetnek a cukormentes limonádék! Ez Zsír!OrigoSikertörténet! 28 kilót fogyott, pedig alig változtatott az étrendjénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190607-sarep-baggott-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.html16 éves korában kezdett el komolyabb túlsúlyt felszedni, de csak a második gyermeke születése után határozta el, hogy lefogy. Sarep Baggott fél év alatt óriási változást ért el, pedig az étrendjében apró változtatásokat eszközölt csupán. Ismerd meg Sarep életmódváltásának történetét! Ez Zsír!Origo400 km, napi egy óra alvás – Élete legnehezebb versenyére készül az ultramaratonista Lubics Szilvia http://www.life.hu/ez-zsir/20190620-lubics-szilvia-ultramaratonista-elete-legnehezebb-versenyere-keszul-ultra-gobi-400-km.htmlLubics Szilvia élete eddigi legnehezebb megmérettetésére készül. A háromgyermekes anyuka 2006 óta teljesít ultratávokat, idővel pedig egyre inkább érdekelni kezdték azok a versenyek, amelyeket extrém körülmények nehezítenek. A háromszoros Spartathlon (246 km)-nyertes Szilvi hamarosan elindul élete legnagyobb kihívásokat jelentő versenyére. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.