Egy szerencsés anyuka, aki egy éjszakát eltölthetett a Burj Al Arabban, elárulta, milyen élményekkel távozott a luxusszállodából.

A dubaji luxushotelt, a Burj Al Arabot a milliárdosok mellett olyan hírességek látogatják, mint például Selena Gomez, Kendall Jenner, Lewis Hamilton és Claudia Schiffer. Most egy anyuka elárulta a Mirrornak, hogyan is néz ki valójában a szálloda belülről. Ő ugyanis volt olyan szerencsés, hogy egy éjszakát eltölthetett ott.

Mint írja, a vendégek többnyire Rolls-Royce-szal érkeznek és vörös szőnyeget terítenek a lábuk elé.
A szobához személyi komornyikot kapnak, és persze a pezsgő is be van már készítve érkezéskor. A kilátás pazar: Dubaj tengerpartja aranyként fénylik a távolban.

A Burj Al ArabForrás: Travelo / fdora

Futurisztikus eszközökkel van berendezve a nappali, a tévé hatalmas, a hozzá tartozó távirányítón pedig annyi gomb van, mint egy pilótafülkében. A fürdővizet a komornyik készíti el a fürdőszobában, bármikor lehet szólni neki és mindenféle fürdősót szór a vízbe, amelytől tökéletes lesz az ellazulás. A hálószobában 16 különböző paplan, párna és matrac közül lehet választani, és olyan virágot hoznak a vázába, amilyet csak szeretnénk.

Egy éjszakára egy egyágyas szoba nagyjából 400 ezer forintba kerül.