Egy szállóvendég elárulta, milyen is valójában belülről a Burj Al Arab hotel

Forrás: Travelo / fdora -
hotel luxushotel burj al arab Dubaj szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsés anyuka, aki egy éjszakát eltölthetett a Burj Al Arabban, elárulta, milyen élményekkel távozott a luxusszállodából.

A dubaji luxushotelt, a Burj Al Arabot a milliárdosok mellett olyan hírességek látogatják, mint például Selena Gomez, Kendall Jenner, Lewis Hamilton és Claudia Schiffer. Most egy anyuka elárulta a Mirrornak, hogyan is néz ki valójában a szálloda belülről. Ő ugyanis volt olyan szerencsés, hogy egy éjszakát eltölthetett ott.

Mint írja, a vendégek többnyire Rolls-Royce-szal érkeznek és vörös szőnyeget terítenek a lábuk elé.
A szobához személyi komornyikot kapnak, és persze a pezsgő is be van már készítve érkezéskor. A kilátás pazar: Dubaj tengerpartja aranyként fénylik a távolban.

A Burj Al Arab Forrás: Travelo / fdora

Futurisztikus eszközökkel van berendezve a nappali, a tévé hatalmas, a hozzá tartozó távirányítón pedig annyi gomb van, mint egy pilótafülkében. A fürdővizet a komornyik készíti el a fürdőszobában, bármikor lehet szólni neki és mindenféle fürdősót szór a vízbe, amelytől tökéletes lesz az ellazulás. A hálószobában 16 különböző paplan, párna és matrac közül lehet választani, és olyan virágot hoznak a vázába, amilyet csak szeretnénk.

Egy éjszakára egy egyágyas szoba nagyjából 400 ezer forintba kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.