Súlyos betegsége ellenére ma is sikeres testépítő a 70 éves nagymama

nagymama betegség ízületi gyulladás testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár orvosai azt tanácsolták neki, ízületi problémája miatt hagyjon fel a testépítéssel, a 70 éves nagymama, Rebecca ma is sportol és remek formában van.

Rebecca Woody 33 éves háromgyermekes édesanya volt, amikor az orvosok közölték vele a szörnyű diagnózist: súlyos ízületi gyulladásos megbetegedése, úgynevezett reumatoid artritisze van, amely miatt kénytelen lesz lemondani szenvedélyéről, a testépítésről. Ő azonban dacolva a betegséggel nem állt le az edzésekkel, és ma, 70 évesen is űzi a sportot.

Már nem tudok úgy súlyt emelni, mint a 30-as éveimben, de azért még ma is elég jól megy. Persze vannak rosszabb napjaim, de mindig arra gondolok, hogy ha valamit nem használsz, azt elveszíted... A sport remek formában tart és nem mellesleg a szexuális életem is kitűnő. A férjem, Steve 14 évvel fiatalabb nálam” – mondta el a Metrónak.

Király Linda a fogyásáról vallott: az élete volt a téthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190627-kiraly-linda-a-fogyasarol-vallott-az-elete-volt-a-tet.htmlKirály Linda mögött nehéz időszak van, hiszen nagyon régóta küzdött súlyfeleslegével, amely már az egészségét veszélyeztette. Egy különleges műtéti beavatkozásnak köszönhetően azonban már 25 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Gyógyteák, amelyek nyáron is jólesnek és jót tesznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-gyogyteak-nyarra.htmlSokak számára az őszi és téli időszak a teázások, és különösen a gyógyteák fogyasztásának időszaka. Ekkor nemcsak az íze és a jótékony hatása, de a gőzölgése, a melegsége is jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Néhány tea azonban kifejezetten frissítő hatású, langyosan iható, és különösen a nyári időszakban segíti a szervezet működését. Ez Zsír!OrigoKözel 100 kilót fogyott Kovihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190627-kozel-100-kilot-fogyott-kovi.htmlKözel 100 kilót fogyott az ismert pornóproducer, Kovi. Ez Zsír!Origo11 érv, hogy miért egyél naponta legalább egy banánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190623-11-erv-hogy-miert-egyel-naponta-legalabb-egy-banant.htmlA banán az a gyümölcs, ami egész évben könnyedén elérhető, kitűnő energiaforrás, sokféle felhasználási módja ismert, és bár a fogyókúrázók magas szénhidráttartalma miatt nem kedvelik túlzottan, rendkívül egészséges, és a fogyasztása több okból is javallott. Ez Zsír!OrigoHárom nappal a szülés után mutatta meg testét Ryan Lochte feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190626-harom-nappal-szules-utan-mutatta-meg-testet-ryan-lochte-felesege.htmlHárom nappal a szülés után mutatta meg testét az úszóbajnok Ryan Lochte modell felesége, Kayla Rae Reid. Ez Zsír!OrigoDurván beszóltak Gelencsér Tímeánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-durvan-beszoltak-gelencser-timeanak.htmlGelencsér Tímeának beszólt egy követő: szerinte meghízott a szépségkirálynő. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.