Undorító dolgok között alszunk az ágyneműben

ágy széklet ágynemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak látszólag tűnik tisztának az ágyneműnk, valójában sok gusztustalan dolog között alszunk. 

Hiába fekszünk be elvileg teljesen tisztán az ágyba, a bőrünkön akkor is maradnak különböző mikroorganizmusok, amik között van jó, és kevésbé jó. Szerencsénk, hogy nem látjuk őket, mert különben sosem érnénk hozzá az ágyneműhöz, de semmi máshoz sem.

Nem túl tiszta az ágyneműnk Forrás: Shutterstock

Az egyik New York-i egyetem szerint sokféle apró dolog között hajtjuk álomra a fejünket: gombaspórák, állati szőr, homok, a testünkről származó izzadság, vizelet és széklet – írja a BorsOnline. A meleg pedig kellemes környezetet biztosít a baktériumok szaporodásának.

Lakásdekorációs ötletek, hogy Olaszországban érezd magadhttp://www.life.hu/otthon/20190626-lakasdekoracios-otletek-hogy-otthon-olaszorszagban-erezd-magad.htmlOlaszország nem csupán a változatos és mesés tájai miatt kivételes európai ország, a mindent átjáró impulzív, mégis nyugtató energiái feltöltik az ember lelkét. Ki ne szeretné ezt az otthonában is érezni anélkül, hogy mediterrán stílusban átépíttetné? Hoztunk némi segítséget ahhoz, hogy nyáron Itália beköltözhessen a lakásodba. OtthonOrigoDékány Sarolta eladja Koós Jánossal közös házukat: nem enyhül a gyászahttp://www.life.hu/otthon/20190629-dekany-sarolta-eladja-koos-janossal-kozos-hazukat-nem-enyhul-a-gyasza.htmlAhogy írtunk róla, Dékány Sarolta úgy döntött, eladja a házat, ahol 40 évig éltek Koós Jánossal. Az özvegy elmondta, gyásza nem enyhül, várja, hogy teljen az idő. Otthon--Felismered a magyarországi romtemplomokat? – KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20190625-felismered-a-magyarorszagi-romtemplomokat-kviz.htmlEgy templom mindig csodás látvány, vizuális értékéből pedig mit sem von le, hogy akár évszázadok óta romosan áll. Sőt! A még így is csodás épületek remek úti célként szolgálhatnak, hiszen hazánkban igen sok van belőlük. Ezekből szemezgettünk. OtthonOrigoKiderült, hányszor kell cserélni az ágyneműthttp://www.life.hu/otthon/20190627-kiderult-hanyszor-kell-cserelni-az-agynemut.htmlEnnyiszer kellene cserélni az ágyneműt: a körülményektől is függ. OtthonOrigoApró rovarok a lakásban – Természetes módszerek a hangyák ellenhttp://www.life.hu/otthon/20190623-apro-rovarok-a-lakasban-termeszetes-modszerek-a-hangyak-ellen.htmlA csótányok mellett a hangyák a második leutálatosabb lakásokban „lakó” rovarok. Aprók, ám igen sokan vannak, beférnek gyakorlatilag bárhová és nehéz úgy lezárni és elzárni az ételeket, hogy ne férjenek hozzájuk. Igen kellemetlen, amikor egy percre sem hagyhatsz elől valamit a konyhaasztalon miattuk. Mielőtt azonban a vegyszerekhez nyúlnál, próbálj ki pár természetes módszert a kilakoltatásukhoz. OtthonOrigoKiderült, milyen stílusú lett Harry herceg és Meghan hercegné otthonahttp://www.life.hu/otthon/20190625-kiderult-milyen-stilusu-lett-harry-herceg-es-meghan-hercegne-otthona.htmlMég a kis Archie születése előtt beköltözött új otthonába, Frogmore Cottage-ba Harry herceg és Meghan hercegné. Most kiderült, hogy milyen stílust választottak a belső tér kialakításához. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.