Németh Kristóf és felesége már tudják, hogyan fogják hívni a gyermeküket

Forrás: TV2 -
baba feleség Németh Kristóf gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf és felesége a kamerák előtt beszélt születendő babájukról.

Németh Kristóf és kedvese tavaly év végén házasodtak össze, és nem sokkal később a nászútjukon, Thaiföldön az is kiderült, hogy Zita várandós. A pár most a TV2 Mokkájában vendégeskedett, ahol kiderült, Zita már a második trimeszterben van és annak ellenére, hogy nem mondták meg a baba nemét, annyit elárultak, hogy már a nevét is tudják: L betűvel fog kezdődni.

Már akkor megvoltak a fiú- és lánynévötletek, amikor még nem is tudtuk, hogy kisbabánk lesz, csak terveztük. Fiú- és lánynevek is vannak, annyit elmondhatunk, hogy édesapámat Németh Lórándnak hívták, a fiam Lőrinc, én kilógok a sorból, de valamilyen L betűs nevet kerestünk...”

Brad Pitt egyre kevesebb forgatást vállal, elmondta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-brad-pitt-egyre-kevesebb-forgatast-vallal-elmondta-miert.htmlA visszavonulásáról csepegtethetett el információkat Brad Pitt. Az Oscar-díjas színész úgy véli, Hollywood a fiatalok játszótere. TV + Sztárok--Megsérült az autóbalesetben Oszvald Marika, csak ülni és feküdni tudhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-megserult-az-autobalesetben-oszvald-marika-csak-ulni-es-fekudni-tud.htmlBordatörést szenvedett autóbalesete során a hétvégén Oszvald Marika. A színésznőnek most kényszerpihenőt kell tartania. TV + SztárokOrigoNagy Réka szerint modellként még nehezebb párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190703-nagy-reka-szerint-modellkent-meg-nehezebb-part-talalni.htmlAz emberek legtöbbször úgy vélik, hogy a szép nők nem lehetnek okosak – véli Nagy Réka. A modell most arról beszélt, hogy még mindig keresi az igazit, és úgy látja, az ő szakmájában még nehezebb a párkeresés. TV + Sztárok--Iszak Eszti megmutatta, hogyan nézett ki gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-iszak-eszti-megmutatta-hogyan-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő közösségi oldalán Iszak Eszter. Megmutatta, hogyan festett gyerekkorában. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMeztelenül is megmutatja idomait az orosz modell, Valeria Bulusheva (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190703-meztelenul-is-megmutatja-idomait-az-orosz-modell-valeria-bulusheva-18.htmlSzexibbnél szexibb fotókkal árasztja el a közösségi oldalát az orosz modell, Valeria Bulusheva. TV + Sztárok--Diana hercegné szerepelt volna a Több mint testőr második részébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-diana-hercegne-szerepelt-volna-a-tobb-mint-testor-masodik-reszeben.htmlDiana hercegné különleges dologra készült. Olyasmit csinált volna, amit még sosem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.