Egy gyors csobbanáshoz nincs is szükség másra, mint egy jó kis fürdőruhára. De ha szeretsz hosszabban is kifeküdni a strandra, és ott tölteni néhány órát, akkor jól jöhet pár kiegészítő is. Például ezek!

  • Egy kalap praktikus, de rendkívül jól öltöztet is. Válassz olyat, amely kizárólag természetes anyagból készült, így hosszú távon komfortos lesz a viselése. 
1. Women'Secret 8,99 euró, 2. Parfois 3495 Ft, 3. Zara 7995 FtForrás: Life.hu
  • A nyár egyik alapvető kiegészítője a napszemüveg. Azt ajánljuk, hogy strandra ne a legmárkásabb darabot vidd magaddal, viszont a párezer forintos kategóriában is szuper a választék.
1. Parfois 3995, 2. Reserved 3495 Ft, 3. H&M 1795 FtForrás: Life.hu
  • Egy kaftán, amit bármikor rákaphatsz a fürdőruhára, jó szolgálatot tehet kissé szelesebb, hűvösebb órákban, de a perzselő napsütésben is védi a bőrödet. Ráadásul ha kevésbé érzed jól magad fürdőruhában, akkor ez a lenge kis ruha stílusosan eltakar.
1. H&M 5995 Ft, 2. H&M 12.995 FtForrás: Life.hu
  • Ha hosszabb távon tervezel a strandon maradni, akkor víz, könyv vagy újság, illetve egy pokróc nélkül nem is lehet elindulni. Mindezekhez pedig szükség van egy jó nagy strandtáskára is, amiből évek óta a természetes anyagú darabok dominálnak. 
1. Zara 3995 Ft, 2. Women'Secret 23,99 euróForrás: Life.hu
  • Ez már nem a praktikumról szól, de egy kis divatozás a strandon is belefér. A vízben persze nem sok hasznát veszed, de egy vízparti sétához jó kiegészítő lehet egy ékszer. Válassz nyárias, letisztult darabokat. Nagyon mennek most a kagylós ékszerek, de a magyar tengerpartra a Balcsikék márka karkötői alapdarabnak számítanak.
1. Balcsikék 4900 Ft, 2. Pull & Bear 1595 Ft, 3. Zara 4595 FtForrás: Life.hu