Koroknyai Virág szemüvegben szelfizett – Fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
szelfi szemüveg Koroknyai Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág egykori szépségkirálynő szemüvegben szelfizett. Vajon ezentúl gyakran látjuk majd így?

Nem tudni, hogy gyógyszemüveg, vagy csak divatkeret, mindenesetre Koroknyai Virág megmutatta, hogy még szemüvegesen is extra dögös tud lenni.

Insta-storyban a követőinek tette fel a kérdést, hogyan néz ki jobban: szemüveggel, vagy anélkül?

A rajongók több mint 70 százaléka arra szavazott, hogy ne viselje a keretet az egykori szépségkirálynő. Nekünk így is bejön!

Koroknyai Virág Forrás: Instastory

Ágyban fotózta magát Koroknyai Virág: van rajta ruha?

Koroknyai Virág egyre szexibb. Ezúttal ágyból fotózta magát, feltehetőleg ruha nélkül.

Zséda egy fekete bőrszoknyában mutatta meg törékeny alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-zseda-egy-fekete-borszoknyaban-mutatta-meg-torekeny-alakjat-foto.htmlZsédán egyszerűen nem fog az idő. Íme a bizonyíték. TV + SztárokVV Seherezádé megvillantotta szexi melleithttp://www.life.hu/sztarok/20190705-vv-seherezade-megvillantotta-szexi-melleit.htmlBikinis képet osztott meg közösségi oldalán VV Seherezádé. Az aprócska ruhadarabból pedig a cicije is kivillant. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó zongoraórára jár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-molnar-aniko-zongoraorara-jar-foto.htmlMolnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.TV + Sztárok--Rékasi Károly balesete után végre előleget kapott kártérítésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-rekasi-karoly-balesete-utan-vegre-eloleget-kapott-karteritesebol.htmlRékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó unokája továbbra sem hagyja el a budai ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20190705-pecsi-ildiko-unokaja-tovabbra-sem-hagyja-el-a-budai-ingatlant.htmlTovább folytatódik a viszály Pécsi Ildikó családjában: az unokája nem akarja elhagyni a művésznő házát. TV + Sztárok--Medveczky Ilonának taxiban kellett átöltözniehttp://www.life.hu/sztarok/20190705-medveczky-ilonanak-taxiban-kellett-atoltoznie.htmlMedveczky Ilona karrierje csúcsán egyik fellépésről a másikra rohant. Elárulta, gyakran gyakorlatilag a taxiban kellett átöltöznie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.