Kulcsár Edina megmutatta gyönyörű testvérét

testvér család Kulcsár Edina szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran enged bepillantást a magánéletükbe Kulcsár Edina. A szépségkirálynő most is így tett, megmutatta rajongóinak gyönyörű testvérét. 

A belső szépségről tett közzé bejegyzést közösségi oldalán Kulcsár Edina. „Az emberek nem attól lesznek szépek, mert gyönyörű a hajkoronájuk, stílusosan vannak felöltözve, hozzájuk illő smink van rajtuk vagy egyéb más külsőségek miatt, hanem a belőlük áramló pozitív energiák miatt. Ha valaki boldog, az megadja a kezdő löketet ahhoz, hogy mások is meglássák a ragyogást ,ami bennünk van. Ez mindenkiben megvan, csupán meg kell találni azokat a dolgokat és azokat a személyeket, akik képesek ezt előcsalogatni belőlünk” – írta a szépségkirálynő.

A szöveghez csatolt fotón pedig nem más látható, mint ő és gyönyörű testvére. A képen mindketten boldogan mosolyognak, nagyon hasonlítanak egymásra.

A világ 5 legdrágább háziállata, amiket biztosan sosem fogsz megvenni a gyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20190704-a-vilag-ot-legdragabb-haziallata-amiket-biztosan-sosem-fogsz-megvenni-a-gyereknek.htmlA „drága" mindenkinél más összegnél kezdődik. A most bemutatott, túlnyomó többségben egzotikus állatok árát azonban az emberek 90 százaléka igencsak megérezné. Mindegyik tartása körülményes, egyeseké pedig engedélyköteles, sőt vannak köztük igen veszélyesek is – és itt nem a mérges kígyókra gondolunk. CsaládOrigoHihetetlenül aranyos fotót mutatott gyerekeiről Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20190716-hihetetlenul-aranyos-fotot-mutatott-gyerekeirol-kim-kardashian.htmlEgy igazán intim családi pillanatot osztott meg többmillió rajongójával Kim Kardashian. Gyermekeiről mutatott egy eddig nem látott képet. Család--Orosz Barbi megmutatta nagymamáját: nagyon hasonlítanak egymásra – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190716-orosz-barbi-megmutatta-nagymamajat-nagyon-hasonlitanak-egymasra-foto.htmlOrosz Barbara nagymamájával szelfizett: mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoWHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételekhttp://www.life.hu/csalad/20190715-who-magas-cukortartalmuak-es-a-babak-szamara-nem-megfeleloek-a-bebietelek.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) két tanulmánya is megállapította, hogy a bébiételek nagy részét nem megfelelően ajánlják hat hónapnál fiatalabb babáknak, és sok ételnek túl magas a cukortartalma. Család--Enyhül a viszály: Angelina Jolie hatalmas gesztust tett Brad Pitt feléhttp://www.life.hu/csalad/20190715-enyhul-a-viszaly-angelina-jolie-hatalmas-gesztust-tett-brad-pitt-fele.htmlSzinte nem is tudott megmaradni egy helyiségben a válás kezdete óta Brad Pitt és Angelina Jolie. Ám a színésznő most hatalmas gesztust tett volt párja felé. Úgy tűnik, nyugodni látszanak a kedélyek. Család--Facebook-függőségi tesz az egész családnakhttp://www.life.hu/csalad/20190705-facebook-fuggosegi-tesz-az-egesz-csaladnak.htmlBár ma már számtalan közösségi oldal működik, a Facebook még mindig az egyik legnagyobb hatással bíró és függőséget okozó felület. A következőkben nemcsak arra kaphatsz választ, hogy addiktívan hat-e rád a Facebook, hanem az életedre gyakorolt negatív hatásáról is őszinte képet nyerhetsz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.