Antal Timi a szülés előtt még meglátogatta a szüleit

Forrás: Antal Tímea / Instagram -
Antal Timi szülés utazás szülők Antal Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várhatóan augusztusban hozza világra első gyermekét Antal Tímea. Az énekesnő nemrégiben még egy nagy utazásra vállalkozott. Kedvesével meglátogatták mindkettőjük szüleit Felvidéken és Erdélyben. 

„Az utóbbi napokban utaztunk, mert Gergővel megbeszéltük, hogy a kicsi születése előtt szeretnénk még meglátogatni pocakosan a szüleinket Erdélyben. Szerencsére zökkenőmentes volt a látogatás, bár be kell vallanom, hogy most már kicsit fáradékonyabb vagyok, mint korábban” – mesélte a Ripostnak Antal Timi, aki augusztusra várja első gyermekét.

Antal Timi és párja meglátogatták a szülőket Forrás: Antal Tímea / Instagram

Timi július elején koncertezett utoljára, azóta az anyaságra való felkészülésre koncentrál. A babaszoba már majdnem kész, Gergővel pedig egy szülésre felkészítő tanfolyamon is részt vettek.

Az énekesnő elárulta: apás szülést terveznek. „Nem félek a szüléstől, nagyon várom már, hogy átéljem ezt a csodát, akármilyen fájdalmas is. Alig várom, hogy találkozhassak Emmával, és a karjaimban tarthassam őt” – mondta a leendő édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.