Egy repülőtéri alkalmazott felismerte, kivel nyaral Vajna Timi

Vajna Timi Mykonos repülőtér Dubaj jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bántották követői Vajna Tímeát luxusnyaralása miatt, ám Andy Vajna özvegye megvédte magát. Most pedig az is kiderült, kivel utazott a csodás Míkonoszra. 

Ahogy mi is megírtuk, Vajna Tímeát fürdőruhás fotói miatt bántották követői. A luxusnyaraláson készült képekkel kapcsolatban Andy Vajna özvegye megvédte magát.

Most pedig az is kiderült, hogy kivel utazott el. A görögországi Míkonosz előtt Dubajban jártak, és az ottani repülőtér egyik alkalmazottja felismerte őket.

Vajna Tímea jósnőjével utazhatott Görögországba Forrás: Instagram/Vajna Timi

„A görög út előtt Dubajban találkoztam Vajna özvegyével a repülőtéren. Egy hosszú barna hajú hölggyel volt. Egyből felismertem, ő Rozi, Timi jósnője. Onnan tudom, hogy ő volt, mert ha hazamegyek Magyarországra, én is fel akarom majd keresni őt. Jókedvűek, szépek voltak, csak úgy vonzották magukra a tekinteteket. Úgy tűnik, Tímea túljutott a gyászon, és újra önmaga” – mondta a Blikk Rúzsnak az alkalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.