Barta Sylvia elárulta bomba alakjának titkát - Fotó

alak fotó Barta Sylvia bikini mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia teste irigylésre méltó, de megdolgozik azért, hogy 49 évesen is bombázó legyen bikiniben.

Nem véletlen, hogy Barta Sylvia 49 évesen is bátran vehet fel bikinit. Megdolgozik azért, hogy ennyi idősen is bomba alakja legyen.

Barta Sylvia és Mádai Vivi a Mokkában Forrás: TV2

"

A tévé mellett aerobik- és zumbaoktatóként dolgozom,

Borsnak

Ételek, amelyekkel túlélheted a nyári kánikuláthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190702-etelek-amelyekkel-tulelehetd-a-nyari-kanikulat.htmlNyáron a könnyű ételek esnek a legjobban. A túl zsíros, nehéz fogások túlságosan megterhelik a meleg miatt amúgy is érzékeny szervezetet. Ha nem tudod pontosan, mit főzz a kánikulai napokon, most adunk néhány tippet. Ez Zsír!OrigoKeresztes Ildikót elhalmozzák bókokkal, amióta felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190725-keresztes-ildikot-elhalmozzak-bokokkal-miota-felszedett-nehany-kilot.htmlNyolc kilót szedett fel az utóbbi hónapokban Keresztes Ildikó. Az énekesnő azt mondja, kezdi tudomásul venni, hogy jól áll neki a hízás, rengeteg bókot kap. Azt is elárulta, hogy ha külföldre megy, napozás közben nagyon kevés ruhadarabot visel. Ez Zsír!--Schobert Norbika elárulta, hogyan szokott edzenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190724-schobert-norbika-elarulta-hogyan-szokott-edzeni.htmlMegmozgatta a Mokka műsorvezetőit ifjabb Schobert Norbi. Megmutatta, milyen a helyes fekvőtámasz és azt is elárulta, ő hogyan szokott edzeni. Ez Zsír!--Tarján Zsófia őszinte képet posztolt edzés közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190724-tarjan-zsofia-oszinte-kepet-posztolt-edzes-kozben.htmlHosszú ideig küzdött a plusz kilókkal Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője. Változtatott az életmódján, most pedig edzés közben posztolt egy őszinte és motiváló fotót. Ez Zsír!OrigoSztárok tippjei az egészséges étkezéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sztarok-tippjei-az-egeszseges-etkezeshez.htmlHogyan visz be elég vitamint az a celeb, aki utálja a nyers zöldséget? Mit gondolnak a sztárok a diétákról és a csalóétkezésekről? Íme néhány tipp Hollywoodból, amelyek az egészséges étkezésről szólnak - túlzások nélkül, őszintén, az arany középúton járva. Ez Zsír!OrigoTücsi megmutatta, hogyan fest a pocakja nem sokkal a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190724-tucsi-megmutatta-hogyan-fest-pocakja-nem-sokkal-a-szules-utan.htmlMárciusban hozta világra első gyermekét Tücsi. Az édesanya már dolgozik azon, hogy visszanyerje alakját. Most bikiniben mutatta meg, hogyan halad. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.