Ez a hatéves kislány megvette élete első, milliókat érő házát

videómegosztó luxusvilla kislány játékteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dél-koreai kislány olyan ismert lett a YouTube-nak köszönhetően, hogy milliós luxusotthont vásárolt magának.

A CNN írt arról a hatéves dél-koreai kislányról, Boramról, aki a YouTube-on játékok értékelésével szerezte meg első millióit. A gyerek 30 milliós táborral rendelkezik a videómegosztón. A legnépszerűbb videóját 376 millióan nézték meg, ebben zacskós tésztát főz a játékkonyhájában.
2017-ben Boramot sokan támadták, többen panaszt tettek amiatt, hogy a kislány videói nincsenek jó hatással a gyerekekre. Az egyikben ugyanis pénzt lopott az édesapja pénztárcájából, és a volán mögé is beült. Ezeket a felvételeket a támadások miatt letörölték.



Csöppenj bele a kisgyermekek csodálatos világába - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190724-csoppenj-bele-a-kisgyermekek-csodalatos-vilagaba-fotok.htmlA kisgyerekek teljesen másként fogják fel a világot, mint mi, felnőttek. Emiatt is annyira élvezetes velük az élet, hiszen általuk visszakaphatjuk a rácsodálkozás és a másként értelmezés varázsát. Nem mellékesen pedig kitűnőeket lehet mosolyogni egy-egy megnyilvánulásukon. CsaládNe legyen tabu egy párkapcsolatban a pénzügyekről beszélni!http://www.life.hu/csalad/20190724-ne-legyen-tabu-egy-parkapcsolatban-a-penzugyekrol-beszelni.htmlA párok között sok minden adhat okot a vitára, de ezen témák közül kiemelkedik a pénzügyekről való diskurzus. Az ilyen jellegű beszélgetések gyakran kellemetlenek, fájdalmasak, és sokszor veszekedésbe torkollnak. Mi lehet a megoldás? Csupán öt lépés az egész. CsaládOrigoA második babáról vallott Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20190726-a-masodik-babarol-vallott-madai-vivien.htmlTalán még sosem volt ilyen kiegyensúlyozott Mádai Vivien, a Mokka műsorvezetője. Kisfia, Zéti óvodás lett, így több ideje jut magára, és az idei nyara is szokatlanul nyugodt. A szőke szépség a Best magazinnak beszélt arról, belefér-e ebbe az idilli időszakba egy kisbaba. CsaládFriss fotó: hatalmasat nőttek Kozma Orsi ikerlányaihttp://www.life.hu/csalad/20190726-friss-foto-hatalmasat-nottek-kozma-orsi-ikerlanyai.htmlRitkán mutatja meg lányait Kozma Orsi. A gyerekek születésnapja alkalmából azonban kivételt tett. CsaládOrigoBabát vár Natalie Imbruglia - Spermadonor az apahttp://www.life.hu/csalad/20190725-babat-var-natalie-imbruglia-spermadonor-az-apa.htmlA mesterséges megtermékenyítés mellett döntött a 44 éves Natalie Imbruglia: bejelentette, hogy első gyermekét várja. CsaládOrigoEzt tedd, ha forró autóban magára hagyott gyereket, kutyát látszhttp://www.life.hu/csalad/20190724-ezt-tedd-ha-forro-autoban-magara-hagyott-gyereket-allatot-latsz.htmlA 26 fokos melegben is veszélyes zárt autóban hagyni gyermekünket vagy házi kedvencünket, mivel 15–20 perc alatt akár 45 fokos száraz hőség is kialakulhat a zárt térben. Képzeljük el, hogy a 30–35 fokos kánikulában milyen mértékben nőhet meg a kocsi hőmérséklete. Az autóban hagyott kicsiken és kutyákon a résnyire nyitott ablak sem segít, mivel a kinti forróság nem segít a belső tér lehűtésében – ami nem csupán tűző napon, de árnyékban is jelen van. A hőguta rendkívül gyorsan kialakul, ami nem csupán rosszullétet, de maradandó károsodásokat és könnyen halált is okozhat. Épp ezért fontos, hogy ne sétálj el egy ilyen kocsi mellett, hanem cselekedj! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.