felfrissülés parfüm illat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fullasztó nyári hőségben előfordulhat, hogy a könnyedebb, légies illatú parfümünket sincs kedvünk magunkra fújni, mert azt is túlságosan testesnek, fojtónak érezzük. A parfümökben ráadásul alkohol van, ami bánthatja a nyári melegben a bőrünket, és foltot is hagyhat rajta. Parfümök helyett válts inkább testpermetre, ami nemcsak illatos, de még fel is frissíti a testedet és a lelkedet. Mutatjuk is a kedvenceinket!
  • The Body Shop - Fidzsi-szigeteki lótuszvirág testpermet (100 ml, 4190 Ft)

Egy igazán egzotikus és nyárias illatról van szó. Virágos a lótuszvirág miatt, de mégis friss a mandarinolaj miatt, és az óceáni jegyek sem hiányoznak belőle.

Forrás: The Body Shop
  • Napvirág kozmetikum - BIO rózsa aromavíz test- és arcpermet (50 ml, 1190 Ft)

Klasszikus és kifinomult rózsavíz, aminek az illata soha nem tud kimenni a divatból. Ha a friss, nőies kisugárzást keresed, akkor ez a te illatod. Bőrpírra is kiválóan alkalmazható.

Forrás: Napvirág kozmetikum
  • Lush - Dad's Garden Lemon Tree testpermet (200 ml, 5990 Ft)

Alapja a pezsdítő citrom és a friss lime, ami lágy bergamottal és az isteni levendula illatával alkot igazi összhangot ebben a testpermetben.

Forrás: Lush
  • Ecco verde, Bio Happy - Coconut Water & Aloe arc- és testpermet (300 ml, 3170 Ft)

Míg a kókuszvíz friss és egzotikus illatot kölcsönöz, az aloe vera rugalmasságot és nedvességet biztosít a száraz, feszült bőrnek.

Forrás: Bio Happy
  • Yves Rocher - Málna-borsmenta haj- és testpermet (100 ml, 1990 Ft)

A málna édeskés illatát a borsmenta frissessége egészíti ki ebben a permetben, ami testre és hajra egyaránt használható.

Forrás: Yves Rocher
Még mindig hódítanak a szőrös papucsok – Neked bejön ez a trend?http://www.life.hu/trend/20190729-szoros-papucsok-trendje.htmlKorábban összeszedtük azokat a szandál- és papucsfazonokat, amiket a legjobban kedvelünk 2019 nyarán. Kedvenceink listájában ugyan nem szerepelt, pedig 2016 óta a mai napig is tartja magát, sőt egyre vadabb lett a szőrös papucsok trendje. TrendOrigoSminkbakik, amelyek öregítenek http://www.life.hu/trend/20190710-sminkbakik-amik-oregitenek.htmlA smink egy igazán csodás lehetőség a nők kezében, ha tudnak vele élni. Hiszen kiemelhetjük vele a legszebb vonásainkat, illetve elterelhetjük a figyelmet a kevésbé előnyös részekről. Rosszabb esetben azonban olyan sminkbakikat is elkövethetünk, amelyek éveket verhetnek a korunkra, így lehetőleg kerüljük el őket. TrendOrigoEz a nyár legtrendibb frizurája: a romantikus rózsafonáshttp://www.life.hu/trend/20190709-ez-a-nyar-legtrendibb-frizuraja-a-romantikus-rozsa-fonas.htmlHa nyári frizurákról van szó, akkor sokaknak elsőként a fonás jut eszükbe. De a fonásban is rengeteg lehetőség rejlik, egészen különleges hajakat lehet készíteni belőle, mint például ezt a rózsás csodát. TrendOrigoSzemétből ruha: látványos projektek http://www.life.hu/trend/20190709-szemetbol-ruha-az-ujrahasznositas-jegyeben.htmlSzemétből is lehet fantasztikusat alkotni. Imádjuk az ilyen projekteket, mert segítenek kilépni a megszokott keretekből, ráadásul kreativitásra és újrahasznosításra ösztönöznek. TrendOrigoHidratáló házi arcpakolás vízhiányos bőrrehttp://www.life.hu/trend/20190708-hazi-arcpakolas-vizhianyos-borre.htmlAkár zsíros, száraz vagy kevert a bőrtípusod, a vízhiányos állapot téged is érinthet a nyári hónapokban. Ezt ugyanis a dehidratáltság okozza, amit elkerülhetsz azzal, ha megfelelő mennyiségű vizet iszol, illetve külsőleg is hidratálod a bőrödet. A hidratáló krém mindennapi használata mellett hetente egyszer érdemes bevetni ezt a házi arcpakolást is az üde, ragyogó arcbőrért. TrendOrigo5 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20190708-sminktermekek-amik-nyaralaskor-is-kellenek.htmlA nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrészt kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. Ahogy ruhákból sem érdemes túlpakolni magunkat, a neszesszer tartalmát is érdemes racionalizálni. Sminktermékből is bőven elég a legfontosabbakat bepakolni. De hogy melyek ezek? Eláruljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.