Majka és Dundika kettesben romantikáznak a Comói-tó partján – fotók

Majoros Hajnalka Dundika utazás romantika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és párja, Hajni két gyerek mellett is igyekeznek megőrizni a szerelem lángját, ami szemmel láthatóan sikerül is nekik. Ezúttal kettesben romantikáznak a vízparton.

Olaszország egyik legszebb részén pihen kettesben Majka és kedvese, Hajni, akik két fiú nevelése mellett is figyelnek arra, hogy minőségi időt töltsenek el kettesben.

A Comói-tó partján szelfiztek összebújva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Belaggio..(és most az egyszer az igazi) #bellagio #como #lagodicomo @majoroshajnalka

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Majka kikotyogta a titkukat: ebből van náluk otthon nagy balhé

Majka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, mi szokott otthon veszekedést okozni.

Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Győzött a honvágy: Kovács Lázárék hazaköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-gyozott-a-honvagy-kovacs-lazarek-hazakoltoznek.htmlMásfél évvel ezelőtt, munka miatt költözött Spanyolországba, Marbellára Kovács Lázár és családja. Most úgy döntöttek, hogy hazatérnek. TV + SztárokOrigoNagymamája mentette ki a vízből a fuldokló Kasza Tibit gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nagymamaja-mentette-ki-a-vizbol-a-fuldoklo-kasza-tibit-gyermekkoraban.htmlKasza Tibi elárulta, gyermekként csaknem belefulladt a vízbe. TV + SztárokOrigoGalambos Lajcsinak nagy elvárásai vannak lánya, Bogi udvarlóival szembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-galambos-lajcsinak-nagy-elvarasai-vannak-lanya-bogi-udvarloival-szemben.htmlHatározott elképzelései vannak Galambos Lajosnak arról, hogy milyen férfi való a lányához. Ahogy ő fogalmazott, nem lehet jöttment Bogi párja. TV + SztárokOrigoEpilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, az Utódok tévésorozat fiatal sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-epilepszias-roham-kovetkezteben-halt-meg-cameron-beyonce-az-utodok-tevesorozat-fiatal-sztarja.htmlEpilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, a Jessie és az Utódok című amerikai tévésorozatok 20 éves sztárja – közölte kedden a Los Angeles-i igazságügyi orvosszakértői szolgálat. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.