Szülés után sokáig nem volt elégedett a testével Pirner Alma, ezért úgy döntött, kemény edzésbe fog.

Pirner Alma személyi edző segítségével hozta magát újra formába, hetente négyszer járt konditerembe. Ám a sok edzés túlságosan átformálta az alakját - írja a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Itt a várva várt nyaralások időszaka, mi is nemrég érkeztünk haza egy csodás utazásról, ahol meglepő módon ugyanolyan egészséges és sportos életvitelt tudtunk folytatni, mint itthon a hétköznapokban. ‍♀️☝ Szerintem fittebben jöttünk haza, mint ahogy elmentünk, és nem csak a D vitamin raktárak feltöltése miatt, ami az éltető napfényt illeti. ☀️☀️ A legtöbben inkább aggódni szoktak a “bikiniforma” miatt, hiszen a nyaralás alatt azért lecsúszik egy pár finom koktél, fagyi, pizza, vagy megkóstoljuk a helyi konyhát, ami nem minden esetben diétás. ‍♀️ Mi is így tettünk az egy hónap alatt, semmit nem vontunk meg magunktól, és mégsem híztunk egy dekát sem, sőt. ⛔️A legtöbb nő, ahogy közeledik a nyaralás, veszélyt érez, több szempontból is. ⛔️ Először a bikini alakját félti, amit esetleg komoly munkával és fegyelemmel megszerzett. A nyaralás alatt persze “elgyengül” az ember, és hajlamos nagyon gyorsan átesni a ló túloldalára, “elvégre nyaralunk, most bármit lehet, 1 hét nem árthat” jeligére. ‍♀️ Aztán amikor hazaér, és vissza gondol a történtekre, esetleg mérlegre áll, jön a kínzó lelkiismeret furdalás, hogy elrontott mindent. Pedig egy nyaralás hatalmas lehetőség, hogy apró léptekkel haladjunk az életmódváltás felé, még akkor is, ha eddig még nem tettük meg.✅ Sokan nem is gondolják, hogy egy kis kikapcsolódás, nyugalom és környezetváltozás az egészséges életmód szempontjából is a mi malmunkra hajtja a vizet. Olvasd el a TIPPJEIMET, link a BIO-ban, és legyen ez a nyaralásod más, mint a többi!☝ ☝ ☝ ☝ ☝ #absolutelywoman #fitforfun #holidaymood Szeretettel, Alma

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

"Egy nőknek szóló tévéműsort forgattunk, amikor rám szóltak, elég lesz az edzésből, mert akkora a karom, vállam, mint egy pasinak. Meg kellett találnom az egyensúlyt" - mondta a lapnak Alma, aki felhívta a figyelmet arra, hogy alakunk visszanyeréséhez legalább annyi időre van szükségünk, ameddig egy terhesség tart, azaz kilenc hónapra.