darázsderék fogyás Király Linda gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban rengeteget fogyott Király Linda. Gyomorszűkítő műtéten esett át, rendszeresen edz, és életmódot váltott. Egész alakos fotón mutatta meg, hogy néz ki most.

Linda esetében az operáció nem azért volt hasznos, mert így kevesebbet eszik. A gyomra egy részének eltávolítása a hormonháztartására is jó hatással van. Korábban úgy fogalmazott, a beavatkozás számára életmentő volt. Annyi biztos, hogy a küzdelem meghozta a gyümölcsét, Linda remekül néz ki, hétről hétre vékonyabb.

Demcsák Zsuzsa férje feleségéről vallott: "Az első igazi szerelem az életemben"http://www.life.hu/sztarok/20190802-demcsak-zsuzsa-ferje-felesegerol-vallott-az-elso-igazi-szerelem-az-eletemben.htmlDemcsák Zsuzsa és férje egy hosszabb interjúban vallottak kettejük kapcsolatáról és jövőjéről. TV + SztárokOrigoŐsztől saját műsorral jelentkezik Berki Krisztián a Sláger TV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-osztol-sajat-musorral-jelentkezik-berki-krisztian-a-slager-tvn.htmlSzeptember 2-től minden hétköznap este nyomon követhetik a nézők Berki Krisztián és családja életét a Sláger TV-n jelentkező AZ üBERKIrályban. TV + SztárokOrigoBikiniben egy yachton fotózták a 49 éves Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-bikiniben-egy-yachton-fotoztak-a-49-eves-geszler-dorottyat.htmlGeszler Dorottya bikiniben is megmutatta, hogy 50-hez közel is nagyon dögös. TV + Sztárok--Vajna Timinek már biztosan nem születik gyermeke Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timinek-mar-biztosan-nem-szuletik-gyermeke-andytol.htmlMost már biztos, hogy Vajna Timinek nem születik gyermeke néhai férjétől, megsemmisítette ugyanis Andy mintáját. TV + SztárokOrigoIszak Eszter csak bulizni ment, de beszóltak a melleirehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-iszak-eszter-csak-bulizni-ment-de-beszoltak-a-melleire.htmlIszak Eszternek egy buliban azt tanácsolták, hogy csináltassa meg a melleit.TV + Sztárok--Új üzlet nyílt Klapka György egykori üzletháza helyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-uj-uzlet-nyilt-klapka-gyorgy-egykori-uzlethaza-helyen.htmlCukrászda nyílt Klapka György üzletházának helyén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.